Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/08/04

vihar a biliben goldenblog

(azt az örömömet azért meghagyhatták volna, hogy bekerültem a közönségszavazásra bocsátott legjobb 100 közé. De hát ugyan miért is örülhetnék én bárminek is ami ingyen van és amiért tettem valamit, hát nem? Ráadásul még gratuláléni sem merek mert nem lehet tudni, hogy ki fog besértődni)

5 Comments:

  • At 9:10 de., Anonymous Névtelen said…

    namost ha azt mondom, hogy remélem, jövőre nem lesz gondenblog, kimúlik, mint a valóságsók, akkor azt hiszik, irigykedem, pedig csak annyit gondolok, hogy ez agy globálisan mégiscsak több rosszat tett a blogoszférának, mint jót.

     
  • At 1:59 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    nem tudom Zsoltu. Szerintem a bloggerek is reagálhattak volna lazábban és játékosabban. És persze -bocs a kivételektől, de- kevésbé nagyképűen.

     
  • At 4:46 du., Blogger Kinga said…

    Brunnhilde: :D

    Nekem te nem az elso 100-ban, hanem az elso otben vagy benne, nem hizelgeskeppen, de tenyleg: amikor eloveszem a bloglistat, tuti, hogy az elso harom kozt olvaslak, es NEM azert, mert b botuvel kezdodsz... :D De ezt mar sokszor irtam, viszont nem lehet elegge sokszor ismetelni, hogy mennyire szeretlek.

    Egyebkent en mar azt akartam irni egynemely blogkolleganak es kolleginanak, hogy edes istenem, get a life... (valaki kuldott nekem egy linket, azt jelezven, hogy nyaralni megy, jo, tudom, mar szakallas vicc, de attol meg nagyon igaz, hasznos lenne, ha ezek a verkomolykodok - ismet tisztelet a kivetelnek - inkabb ezt vennek komolyan).

     
  • At 8:59 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) Kösz Kinga, ez lyólesik :-)

    Nekem az esett a legrosszabbul hogy a hozzászólásokból úgy nézett ki, mintha a teljes szerkesztőséget leszoptam volna azért hogy felkerüljek a 100-as listára. Illetve hát a listára kerülők valemennyien. Mondjuk, jó is muri lenne, szerintem két hétig nem jelenne meg az újság :-))
    Egyébként kezdek egyetérteni zsoltuval. A bloggerek vagy nagyon maguknak való emberek, vagy nagyon extrovertáltak és körbelinkelik egymást. persze vannak olyanok is, akik valóban akarnak valamit mondani és ez a legkézenfevőbb kommunikációs csatornájuk.
    Mindenesetre, ez a három kategória nem versenyeztethető egymással.

     
  • At 9:18 du., Anonymous Névtelen said…

    a baj a goldennel, de ezt már elmondtam sokszor, hogy olyanok véleményezik a blogokat, akik jó esetben is csak amatőrnek nevezhetők, de leginkább dilettánsok. ez a kategóriákból is kiderült, ennyire barom dobozokat ember ki nem talál. ha a zsűribe meg tudtak volna nyerni 2-3 írni tudó embert, akkor azt mondom, van értelme taposni egymásra. merthogy aki a zsűribe került, szinte egyik se írástudó. márpedig szerintem a blogban a tartalom a fontos és nem a forma, vagy a motorja. mindegy. remélem jövőre nem lesz már goldenblog. nagyon szánalmas volt látni, ahogy pörögtek a bloggerek. főleg azokon a bloggereken kellett sírnom, akiket amúgy kedvelek, kedveltem, fontosnak tartottam, és meghülyültek arra a 2 hétre,
    úgy habzottak, mint a mosópor. napi 2-3-4 post is, értelme semmi, de lássák, hogy él. minek?
    hagyjuk.

    azt senki nem tudja, mi lett a sorrendje a végső körbe jutottaknak? csak a bundabugyis markecing blogost meg a sorozatgyilkost?
    (ha már marketingblog nyerette meg magának a versenyt, az nem lenne rossz, ha az oldala valóban működne macin és pécén nagyjából egyformán. ha már első lett, ha már vállalkozás és nem blog...)

     

Megjegyzés küldése

<< Home