Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/09/29

Debreczeni József elemzése a 168 órában.

Kötelező olvasmány, bár ő is téved itt-ott.
Például abban, hogy a futballhuligánok eddig nem foglalkoztak politikával. Ha valaki megnézi a fradiszurkolók honlapján az ajánlott linkeket, ott szinte csak szélsőjobbos linkeket talál. A magyar sziget honlapjára vezető link például úgy van kommentálva, hogy igazi magyar csak oda megy, nem a Szigetre.
De rossz a végkövetkeztetése is; a magyar politikában már akkor sem lesz béke, ha Orbán netán visszavonul vagy megsemmisítő vereséget szenved. Annyi elvakult, időközben önjáró vá vált, hivatásos szellemi bajkeverőt emelt be a közéletbe, hogy ez nélküle is működőképes lesz még jó darabig. Arról nem beszélve, hogy esze ágában sincs otthagyni a politikát.

1 Comments:

  • At 4:46 du., Anonymous Névtelen said…

    nem is beszélve arról, hogy az általa kiépített informális hatalmi gépezetből Orbánt életében nem is lehet eltávolítani... a Kánaánt majd csak az unokáink unokái fogják megélni. persze ők is csak akkor, ha elindul valami most...
    (mellesleg megjegyezve, hogy azért a szocik irgalmatlanul ki is játszák azt, hogy ők az egyetlen normálisként szóbajöhető [nem azt írtam, hogy nomrális!!!] jelentősebb politikai erő kishazánkban, és ezen is, meg az ő magatartásukon is érdemes lenne azért változtatni)

     

Megjegyzés küldése

<< Home