Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/09/26

:-) Szépjónapot!!

HüPi különkiadásunk következik.

Van énnekem egy barátném. Több is van, de ő a legkülönlegesebb - már abból a szempontból, hogy szinte semmi közös nincs bennünk; teljesen eltérő az ízlésünk, az öltöködésünk, minden téren más elveket vallunk, más elképzelésünk van az életről - valahogy mégis kijövünk. Sőt, határozottan állítom, hogy minden hülyesége, sőt, időnként butasága ellenére is kifejezetten szeretem a csajt.
Nno, hát ennek az én barétnémnak van egy álma: egy kandalló. Pontosabban egy KANDALLÓ, a hozzá kapcsolódó összes mindennel együtt: leterített medvebőr, pomponos arany sarkú papucs, nyúlszőrrel szegett áttetsző rózsaszín bébidoll és legeslegfőképpen pezsgősvödörben hűlő pezsgő.
A medvebőr azért kell, hogy azon elheveredhessen, az aranysarkú papucs azért, hogy abban az egyik lábát kinyújthassa, a másikat pedig térdben enyhén felhúzhassa. A szőrmével szegett rózsaszín bébidoll is szekszuális csábítási célokat szolgál. A pezsgősvödör pedig azért szerepel a jelenetben, mert a pezsgőt azt nagyon szereti, de ha már kandalló meg medvebőr van, akkor egy zománcos lavórban mégis igen hülyén mutatna az akciós áron 360 Ft + üvegbetét édes habzóbor.
Ezt az egészet nyilván a La dolce vita filmből szedte, de ez mindegy is.
Az a lényeg, hogy mindenkinek kell hogy legyenek álmai és senkinek sincs joga ahhoz, hogy a másik álmát -bármilyen ostobaságnak tűnik is- lefitymálja.
Nos, mivel ez az én barátném hamarosan igen szép kerek évforduló elé néz, úgy döntöttem, hogy a magam részéről hozzájárulok az álma megvalósulásához, azaz veszek neki egy pezsgős vödröt.
A környéken már szétnéztem, két boltban találtam a keresett terméket. Az egyikben egy modern, krómozott hűtővödröt árulnak amiről először azt hittem, hogy egy dizájnos WC-kefe tartó. A másik helyen már normálisabban néz ki a dolog, legalábbis formára; tisztességes vödöralakzat, oldalt két gomb is van rajta. Hanem ez meg valami ócsított rozsdamentes acélból készült, igen szegényesen mutat, már ahhoz képest legalábbis, hogy a pezsgősvödör mégiscsak a luxust van hivatva jelképezni. Egyébként is, aranyozott sarkú papucshoz semmiféleképpen nem illik a rozsdamentes acél.
Legalább valami, akármilyen icipici aranyozott szegély legyen rajta, vagy festett rózsa, vagy barokkos girland, masnikkal és puttókkal. Nem kell nagyon ízléses legyen, sőt, minél aranyozottabb és/vagy minél rózsásabb, annál jobb. Mármint annál jobban fog tetszeni a megajándékozottnak.
Ha valaki valahol lát ilyesmit, kérem szépen, írjon egy e-mailt. Ketten fogunk neki örülni; én meg a barátném. Pontosabban hát a barátném meg én, mert mégiscsak ő fogja kapni, az enyém 'csak' az adás öröme lesz.

Ui.: Az édes életet pénteken 18.00 órakor vetítik az Uránia moziban.

5 Comments:

  • At 1:38 du., Anonymous Névtelen said…

    Hátha.

    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=12522685

    http://www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1/104-0818232-8774314?ie=UTF8&rh=n%3A284507%2Cn%3A289728%2Cn%3A289735&page=1

     
  • At 2:13 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Köszönöm köszönöm!
    Netről nem szívesen rendelnék, annyira még nem bízom a dolgoban és az átvétel is macerás. Ráadásul az amazon.com-ról pont a 145 dolláros, sima, díszzítés nélküli sárgaréz vödör tetszik :-))
    Hanem, ezt a kristálycuccos ötletet nagyon köszönöm, valóban, üvegboltban is láttam már ilyen dolgot, nem is megfizethetetlen és ráadásul a barátném ízlésvilágát is kielégíti. Most jöttem rá, hogy nem kell nekem csak fémben gondolkodni. Mégegyszer köszi!

     
  • At 2:36 du., Anonymous Névtelen said…

    Nincs mit, örülök, hogy segíthettem :). Hajrá medvebőr! :)

     
  • At 2:37 du., Anonymous Névtelen said…

    A helyedben vennék hozzá azonos pezsgőspoharakat és egy jófajta champagne-t is :). Ha már homár, legyen kövér :).

     
  • At 4:09 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Pezsgőspoharai vannak, azt nem kap, viszont már vettem neki drága pénzen egy spéci pezsgős dugót, amivel le lehet zárni a bontva maradt üveget. Jófajta pezsgőt azért nem érdemes neki venni, mert kizárólag az édes törleyt szereti. Hacsak nem tudsz valamit, ami még annál is édesebb. Viszont fog kapni szív alakú jégkockafagyasztót, ha már medvebőr, legyen tényleg szekszis :-)

     

Megjegyzés küldése

<< Home