Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/25

:-) Szépjóreggelt!
Csak most döbbentem rá, hogy az idén egyáltalán nem vettem szaloncukrot. Még Mikulásra sem, pedig akkor mindig szoktam adni a munkatársaimnak 1-1 szemet. De az idén pont beteg voltam Mikuláskor, utána pedig az eszembe sem jutott. Ez van és jól is van így, úgyis ehetetlenül rosszak már a szaloncukrok.
És képeslapokat sem küldtem senkinek, még e-mailen sem. Egyszerűen nem tudtam magam rávenni, kész, akit tudok azért még felhívom.
Azért remélem, hgoy nem az egész hátralévő életemre számoltam le a karácsonyozással, mert mégis, volt pár ember, akit ha egész évben se, de ilyenkor mégiscsak megkerestem.
igaz, ha egész évben sem, akkor ilyenkor meg minek?
Szóval lehet ez is jól van így, semmiféle lelkiismeretfurdalásom nincs.
Viszont megtartottuk a madárkarácsonyt. Pedig még nem kéne etetni a madarakat mert se hideg se hó nincs, de nagyon hiányzik. Komolyan, hiányérzetem volt! Úgyhogy tegnap feltöltöttük az etetőinket, ezentúl felváltva hordjuk az eleséget az erdőbe. Az egyik etetőnket tartó fa a nyáron kidőlt, azt áthelyeztük. Kíváncsi vagyok, mikor veszék észre a madarak. Már második napja kint van az eleség, eddig még nem találták meg. Bizony, lassan nyolcadik éve mindig ugyanott van a kaja, hát a madarak is a szokások rabjaivá válnak :-)

még több madárfotó