Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/30

:-))
Vajszínű meginvitált egy játékra. Így év vége felé úgyis itt vagyon az ideje a lelki szemetesek kiüritésének, úgyhogy nem bánom, ám legyen.
Íme, 5 rossz tulajdonságom amit úgy általában, de itt a blogon különösen szeretek eltitkolni magamról.
1. Nem tudok játszani. Mindent -ezt is- vér komolyan veszek.
2. Ha valami nagyon nyomja a lelekem, jobban meg tudom írni, ha van a kezem ügyében egy pohár száraz vörösbor. Szódával hígítom, hogy elkerüljem az alkoholizmusnak a látszatát. Pontosabban, hogy legalább a látszatát elkerüljem.
3. Mint a legtöbb ember, én is gyáva vagyok és mindig a legkisebb ellenállás irányába húzódom. Ezért van például, hogy a munkahelyemen a legjobban szegény Cuppancs Kisasszonyt útálom. Pont azt a szerencsétlent, aki a legcsendesebb, aki soha senkinek nem árt, akinek közülünk tán a legnehezebb a sorsa és akinek más bűne sincs, mint a teljes inkompetenciája és butasága ellenére is meg tud maradni egy munkahelyen pusztán azzal, hogy szánalmat ébreszt maga iránt.
4. Az idő múlásával egyre hajlamosabb vagyok arra, hogy ha valami (munka, vizsga, nagytakarítás, szakítás, adóbevallás, stb.) nagyon a körmömre ég, kimerültségre hivatkozva alvásba meneküljek. Gyakorlatilag bármilyen határidőt lelkiismeretfudalás nélkül át tudok aludni.
5. Az első pontban leírtak alaján nem csak hogy én nem tudok játszani, de szívesen elrontom mások játékát is - például soha nem adok tovább lánclevelet és piramisjátékot. Ezt sem fogom.
Bocs.

2 Comments:

  • At 4:15 de., Anonymous Névtelen said…

    Na, ugy latszik, nalam akad el a dolog :D Dolphin is ellenallt.

    Sebaj; sztem mar tobbszor korulfutotta az invitalas a magyar blogoszferat, ugyhogy sok mindent megtudtunk sok mindenkirol :D

    Kosz, hogy valaszoltal. Engem spec. tenyleg erdekeltek azok, akiknek elkuldtem...

     
  • At 9:07 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)
    Nyugi, nem nálad akadtak el, hanem nálam. De ne aggódj, nálam ez gyártási hiba, gyerekkoromban sem küldtem tovább soha a képeslapokat se.

     

Megjegyzés küldése

<< Home