Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/28

:-) Szépjóestét!

Címszavakban:

- A másodállásomban túl vagyok az év utolsó munkanapján, legközelebb január elsején megyek - számlával felszerelkezve, ami mindig elviselhetőbbé teszi a hónap első munkanapját.

- az Acrobat Reader elmehet a jó büdös francba, sőt, még annál is meszebb! Másfél napomba került rájönni, hogy *.doc fájlokból nem tud összerakni egy *.pdf fájlt, hanem előtte mind a 11 db wörd fájlt külön kell konvertálni és csak utána tudja egybegyúrni - minderre tizenpár munkaórám ment el, szóval nyasgem! Csak legalább ne ajánlaná fel a dög, mert akkor egyből nem akarnám erőltetni az összefűzést és konvertálást egyben. A Webra Admin pedig mehet rögtön utána, mert az meg nem szól ha túl nagy méretű fájlt akarok feltölteni csak csak úgy tesz mintha, de közben nem, csak hallgat sejtelmesen és esze ágában sincs azt csinálni amit kérek tőle. Csókolom, kedves programozók, a hibaüzenetek arra vannak kitalálva, hogy megüzenjük vele a hibákat a pancser felhasználónak!

- a Milka Pralines Marzipan egy nagy humbug és nem ér annyit mint hangya faszán a pattanás! Egyáltalán, marcipánt csak keserű csokival szabad bevonni, és egyébként is, a tejcsokikat tiltsák be!

- a szívem még mindig fáj, de azt már megszoktam. Szerintem ha egyszer egy este nem sírnék, már hiányozna is.

Más:
Bár eddig sem nagyon használtam, de ezután egyáltalán nem írok az oldalt lévő komment-dobozba. Én ha írok, akkor regisztrálva írok ide vagy a fórumba, a névtelen vagy más nevében való játszadozást meghagyom az azt élvezőknek. Üzenni természetesen lehet rajta, hisz azért üzenőfal.

ja, és valamennyi petárdát durrogtató infantilis faszkalap dögöljön meg! Ezt az öszes halálra rémített házi- és vadállat nevében kívánom, mert azok szerencsétlenek beszélni nem tudnak csak remegni és rémületükben világgá szaladni.

1 Comments:

  • At 10:10 de., Anonymous Névtelen said…

    Jól BeszÉlsz!:)

     

Megjegyzés küldése

<< Home