Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/01/03

:-) Szépjóestét!
A portás bácsi, ma:
".... az összes kibaszott kommunistát belelőném a Dunába mint a németek a zsidókat, rohadjanak meg, itt se vagyok bejelentve, hát majd bolond leszek beírni a fizetésem, nem lehet átlépni a 96.000 ft/fő, ha nem írom be, csak 54.000 jön ki, adják csak a támogatást, dögöljenek meg, a Dunába kéne lőni mindet, mint a németek a zsidókat...."
Nem volt kedvem szólni neki, hogy a zsidókat bizony nem csak a németek, hanem a magyar nyilasok is lőtték bele a Dunába - még kommunistának gondolna, azt meg ugye mégsem kockáztatnám.

Ilyenkor nyüszít bennem a liberális, szemét becsukja, fülét befogja, száját szorosan összezárja és minden erejével próbálja kiverni a fejéből a gondolatot, hogy tán mégiscsak intelligencia teszthez kéne kötni a szavazati jogot, mert az alapvető emberi jog és mindenkit megillet, igen, mindenkit megillet a szavazati jog, mindenkit, kivétel nélkül....


Nem akarok ezzel az emlékkel lefeküdni aludni, úgyhogy más:
azt írja az index, hogy a Bács-Kiskun megyei rendőrkapitányságon nyomozzák, hogy ki az a két zsaru akik itt táncolnak. Sőt azt is írja a zújság, hogy a két géppuskalábút meg is büntethetik.
Hm. Hmhm. Hm.
Ha én lennék a rendészeti (vagy a fene tudja milyen) miniszter, gyorsan leváltanám azt az idióta kapitányt, aki ilyesmi miatt vizsgálatot rendelt el.
Két fiatal rendőr ácsorog az út szélén valahol a falu farka és a világ vége között a senki földjén. Télen, nyilván hideg is van. Forgalom viszont nem nagyon, hát nem csak fáztak, de unatkoztak is. Hát most mit csináljanak, négyütemű fekfőtámaszt és közben énekeljék, hogy
"Szergej fasza gyerek nem fázik,
ha fázik meg tornázik."
Amúgy meg, ha netán kirúgják őket, csippendél fiúkaként lehet jobban fognak keresni - amit persze nem kívánok nekik. De hát ez van, ilyen világban élünk.

5 Comments:

  • At 10:30 de., Anonymous Névtelen said…

    Tényleg nagy segg lehet az a kapitány.

    Ez a két rendőr többet tett a yardok pozitív megítéléséért, mint egy kampány.

     
  • At 11:13 de., Anonymous Névtelen said…

    ABács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitány tulreagàlt. Mindenütt balfàcànok. Asszem jot fog tenni nekem legalàbb egy honap index absztinencia. Teljesen lemondani asse lenne rossz. Van gyümölcsözöbb elfoglaltsàg is mint trasht olvasni.

    Késve bàr, de kellemes BUÉK-et :)

     
  • At 10:49 du., Anonymous Névtelen said…

    Szia. Brunnhilde konyvet kaptam Karacsonyra Sem nenitol. Olvasom a folytatast. Most megnezem a kepeket is. Na, BUEK!
    K.

     
  • At 10:51 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) Köszönöm a jókvánságokat.
    hanem, kilyukad az oldalam a kívácsiságtól, egyszerűen nem bírom elképzelni, milyen lehet a blogom könyív formájában.
    Egyáltalán, még papíron semtudom elképzelni.

     
  • At 2:33 de., Anonymous Névtelen said…

    Szia. Most mit mondjak? Azt, hogy semmi kulonos, csak olyan, mint egy konyv? :)))
    A cimlapon egy bicikli, fabol van a vaza. Reg vagyom egy ilyenre.
    K.

     

Megjegyzés küldése

<< Home