Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/05/31

Máma este dr. Magyar György ügyvéd élő rádióinterjúban képes volt kiejteni a száján, hogy Zsanett -az a lány, akit a feljelentése szerint a Múzeum körúton 2 rendőr megerőszakolt- nem arról híres, hogy olyan lenne, mint az angolkisasszonyok.
Kvázi lekurvázta a lányt.
Orosz József riporter kicsit hápogott ugyan, de nem utasította azonnal és határozottan vissza ezt a rendkívül durva megfogalmazást.
Az ügyvéd úr egyébként a mérhetetlen bunkóság mellett szakmai hibát is vétett, jogászként ugyanis tisztában kéne lennie mind Zsanettnek a jó hírnévhez való jogával, mind pedig a prejudikáció fogalmával.

Én pedig -mivel nem vagyok jogász és a vélemény is szabad- kifejtem azon véleményem, hogy ha ilyen embert tudott csak nevelni a fiából, nagy valószínűséggel az ügyvéd úr édesanyja sem az angolkisasszonyoknál nevelkedett. Sőt, maga dr. Magyar se a bencéseknél sajátította el ezt a fajta, igen kifinomult és magas műveltségre utaló sértegetési technikát.

Csak hogy egyértelmű legyek: ócska strici, legutolsó szarjankó, túrós faszkalap az a férfi, aki ilyen hidegvérrel bír ilyesmit kiejteni a száján.
Arról nem beszélve, hogy szar ügyvéd.
Zsanett helyben úgy perelném jó hírnév megsértéséért mint a pinty.