Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/05/28

:-) Kalandos szép ünnepet!
Hehe, jól indult, jól végződik.
Szombaton ugye rájöttem, hogy milyen jó napnyugtakor, 'térgyig' a Dunában állva sörözni és várni, hogy leszálljon az alkony.
Máma rájöttem, hogy milyen jó a Börzsönyben sétálni és hogy a Dunakanyarban sokkal simább és selymesebb a Duna, mint Pest fölött.
Tegnap ismét és újra rájöttem, hogy egy órányi délutáni alvás (pláne 26 fokra temperált lakásban) pont egy évet fiatalít rajtam. Tegnap ugye több mint öt évet fiatalodtam :-))
Aztán ma megtanultam még kereket cserélni (nem bringán, autón. Mondom: autón!! Na.) Érdekes tapasztalat volt. Megtanítottam az építészmérnök barátnőm e-mailt írni és az interneten keresni. Nem dicsekvésképpen mondom, de az is kalandos másfél óra volt.
Most pedig indulnom kell dolgozni, ennek megfelelően az égen vastag, szürke felhők kezdenek gyülekezni.

Tényleg szükségem lenne egy kis környezetváltozásra. Pár friss, vagy csak régebben látott arc, új hely, új magyarázni vagy tanulnivaló és máris jobban érzem magam.

A viharban bringázás persze a régi, de azt meg ugye soha nem lehet megunni :-))

Ja, és hogy rossz dolgokról is esen szó: eltörtem egy csészealjat (olcsó, tucatporcelán, nem nagy kár) és az egyik legszebb csattos sörösüvegem. Ezt viszont sajnálom, ráadásul hátizsákkal együtt ejtettem le, valósággal szétrobbant, tele van a zsák üvegszilánkkal.