Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/06/14

Hehe, tudtam én, hogy nem akarom, tudat alatt nem akarom!

Nem találom a mappát, amibe lefűztem a levelezést. Szőrin szálán eltűnt az egész. Lehet, hogy összefogtam a főiskolai jegyzetekkel és kikukáztam...? Próbálok lemenni alfába és visszaemlékezni rá, hogy mikor láttam utóljára, de nem megy. Ez pedig baj, mert megírni ugyan meg tudom a levelet, de illene beleírni a mindenféle elutasító határozatok iktatószámát, de legalább aláíróját és dátumát.
Affenébe :-(
Akkor is megírom!
majd megkérdezik az önkormányzattól meg a rendőrségtől, hogy miket válaszoltak, hát nem?
Szerencsétlenek, hány levelet kell még írniuk miattam?
Én is besorolódok majd a sok hülye szülő közé akik már a negyedik gyámhivatalt záratják ki a láthatási eljárásból meg a Margitka nénik közé, akiknek a petrezselymére árnyékot vet a szomszéd eperfája ő meg mindenáron a tanácselnö polgármestertől vár orvoslatot a problémájára.

2 Comments:

  • At 10:31 du., Blogger . said…

    Ne kezdj el Brünnhilde, ne kezdj el most,pont most a MÁS fejével gondolkodni!!! Tudod mit akarsz,tudod mit kell, csináld.Mint a nyomtatóló.
    Ha elkezded az értelmiségi okoskodást, a másnak is vannak szempontjai, a másik is ember c. szép és nemes gondolatok végigfuttatását, akkor ez az ügy meghal.És holnapután valakit hajnalban hasonló okokkal becibálnak.Táskaürítés, leltár...ŐRÜLET!
    Brünnhilde! Rajtad a világ szeme!
    Hát nem látod?! Kizökkent az Idő -ó kárhozat! -, hogy Te születtél helyretolni azt. :))
    Olvastam egy nagyon aranyosat, küldöm nehéz napokra: "Jedi vagyok, csak szar napom van" Aludj! Holnap jó napod lesz! Na. Punktum. :)

     
  • At 10:49 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Tudom, tudom, már el is küldtem az e-mailt az OBH-nak.
    Csak pocsékul érzem magam mindig, amikor az eszembe jut az a szörnyűség, meg aztán idegesít, hogy hova a fenébe tüntettem el azt a nyamvadt dossziét. Annyira azért nem nagy ez a lakás, meg hát nem is annyira kupis, hogy csak úgy eltünjön benne egy maroknyi papír.
    Képes voltam kidobni, leglaábbis most mást el sem tudok képzelni. Iszonyatos mennyiségű jegyzetet dobtam ki két hete, aközé keveredhetett be. Tényleg, háromszor kellett fordulnom a bringával, mert három kosárral volt a papír.
    UhH.
    hülyeség ha fájna.

     

Megjegyzés küldése

<< Home