Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/06/20

Hehe.
A helyzet tovább abszurdizálódik.
Megkaptam ugyanis Ü. város szabálysértési hatóságának határozatát a kutyatámadás ügyében.
idézem.

F.M. (született, anyja neve, U. városi lakos) ellen indított szabálysértési eljárást megszüntetem, mivel a cselekményt nem a felelősségre vont személy követte el.
Továbbá kötelezem Brünnhilde (született, anyja neve, stb) elővezetési költségének (kilométerenként 200,- Ft, de legalább 3200 ft) 3200 ft megfizetésére.

Hát most erre mit mondjak??
Mondjam, hogy mindenféle közigazgatási eljárás, idézés és bilincselés nélkül is meg tudtam volna mondnai, hogy engem tényleg nem F.M. U. városi lakos harapott meg??
Most mondjam meg ennek sz ostoba ügyintézőnek, hogy ha már ennyire vizsgálódni akartak, akkor tán a kutyák tulajdonosát kellett volna eljárás alá vonniuk?
Az a megállapítás pedig, hogy a fenekemet biztosan a 15 éves, fogatlan fehér kuvasz harapta meg mert az a seb nem vérzett, a combomról viszont nem tudják, mert az vérzett, hát mit ne mondjak, imádom, hogy a glutealisom állapotáról egy hatósági határozatban ilyen bőven szó esik.

Írjam meg nekik, hogy az én adóként befizetett pénzemből őt tök fölöslegesen fizetik? És nem csak őt, hanem szinte minden harmadik hozzá hasonlót, mert erről az ügyről első pillantásra meg lehetett volna állapítani, hogy nem az a szerencsétlen éjjeliőr felel a kutyákért, aki a lakás melletti telepet őrzi, hanem a lakás és a kutyák tulajdonosa....
Ezért kellett engem idézni, megbilincselni, tamponjaimat a rendőrségi fogda szutykos asztalára kiborítani és megszámlálni??
ezért??
Hát fulladjatok bele az aktáitokba!

9 Comments:

  • At 10:25 de., Anonymous Névtelen said…

    Írd meg nekik. Meg akár pár médiumnak is.

     
  • At 10:38 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Pont azt akartam elkerülni, hogy ebből nyilvános ügy legyen.
    De ze már tényleg oylan abszurd, az egész eljárás annyira felesleges és ostoba volt, hogy énytlen leszek.
    Bár előbb beszélnék az ombucmanóval.
    Hihetetlen, ahelyett, hogy mennék írni a diplomamunkám, ezen szarakodok, megint csak délre érek be, kettőkor meg el kell jönnöm, mert délután megyek dolgozni, basszus, hogy útálom az iylen felesleges köröket!

     
  • At 12:57 du., Anonymous Névtelen said…

    Az ombucmanó szokásos semmitmondó válaszát borítékolom: megvizsgálta az ügyet, megállapítja, hogy jogszabálysértés nem történt, mindenki a jogszabályoknak megfelelően járt el. Én is a médiát javaslom. (Mondtam, hogy még fizetni is fogsz, ugye?)De most inkább írd azt a diplomamunkát, és szard le őket.

     
  • At 2:44 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az a helyzet, hogy most tényleg nagoyn felidegesítettem magam.
    Benne van a határozatban, hogy nem az a szerencsétlen a kutyák tulajdonosa, nem is volt rájuk bízva. ezt a tulajdonos is elismerte, azt is, hogy rozoga a kerítése.
    na most ehhez miért kellett engem becibálni?
    Mit változtatott az én meghallgatásom azon, hogy a rendőrök azt a balfaszt jelentették fel, aki éppen a helyszínen volt és nem a kutyák tulajdonosát??
    Ezen a tényen, emberek, tényen!!! az én tanúvallomásom az égvilágon semit nem változtatott.
    Hát ennyire hülye nem lehet egy ügyintéző, vissza kellett volna adni a feljelentést a rndőröknek, hogy vagy jelentsék fel a valódi tulajdonost, vagy hagyjuk az egészet a fenébe, ha már a sértett nem tett feljelentést.
    Ekkora faszságot, komolyan, hát ennyire ninc mit csinálniuk??

     
  • At 8:59 du., Anonymous Névtelen said…

    Basszus, ez a nem semmi. Tényleg abszurd, nem kicsit, nagyon.

     
  • At 12:18 de., Anonymous Névtelen said…

    Azért lásd be, hogy jól jártál. Bilincshasználati díjat nem számoltak fel, a fogda rezsijének arra a néhány órára eső részét plusz áfa, és még a ruhapénz fél napra eső részével is adós vagy. Rendesek azért.
    k

     
  • At 7:35 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ne hagyjuk ki, hogy kaptam egy ingyenes leltárt is. Sőt,még a táskámban is nagyobb rend let az eset után.
    Ez azért határozottan pozitív hozadék.

     
  • At 6:55 du., Blogger drc said…

    szerintem is forulj a médiához! tuti, hogy ráharapnának egy ilyen történetre és az TALÁN használna az ügyednek...

     
  • At 9:57 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ha elutastják a fellebbezésem, akkor az lesz. Viszont akkor egyúttal el is kezdek egy külföldi munkát keresni - lehetőleg egy olyan országban, ahol állampolgárságot is kapok, mert ilyen országnak nem akarok nem hogy a lakosa, de a külföldre szakadt polgára se lenni.

     

Megjegyzés küldése

<< Home