Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/03/09

A lúzerek oldalán

Önként és dalolva beálltunk a lúzerek közé.
Igen, megcsináltuk.

8 Comments:

 • At 9:45 du., Anonymous atunde said…

  A jövő elkezdődött... Csak az a baj, hogy nagyon hasonlít a mútra. :-(

   
 • At 9:56 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

  Persze, hisz spirálban vagyunk.

   
 • At 10:42 du., Anonymous Névtelen said…

  OFF
  Újabb Cuppancska-blogbejegyzés:
  http://blogol.hu/comment.php?log=1468371
  ON

  k

   
 • At 6:25 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

  :-DD A Cuppancskák már cska ilyenek; aki egyszer belefutott egybe, arra rátapad, még az emléke is évekig kísért, nem tudsz tőle szabadulni. Ez a legfőbb kár, amit csinálnak, hogy hosszú évekre magadban hurcolod a rémületet, hogy léteznek.

   
 • At 8:34 de., Anonymous Névtelen said…

  Nyugi ! Itthon vagyunk. Itt Isaura felszabadítására is sikeresen gyűjtöttek. Sem Józsi bácsira, sem Mari nénire, de még a féltizes szagosmiséről egyenesen a szavazásra siető kalapos budai úriasszonyra sem neheztelek, ha már megkérdezték, válaszolt... A csak a politikához értő fideszfiúk szándékát is értem, ha nem is becsülöm.

  ngy
  De !
  Annak a talárba bújt, magát tanultnak tartó nagyképű testületnek, amelyik a feketéről azt állította, hogy fehér, azaz ezek a pénzek nem érintik a "kőőőőtsévetést" tudnék egy jobb helyet, de neveltetésem tiltja ennek expressis verbis kifejtését.

   
 • At 9:13 de., Anonymous atunde said…

  Ezen is túljutunk, nem aggódom. Most két évig ringathatják magukat abba a hitbe, hogy hárommillió szavazójuk van, pedig dehogy van. Aztán pofáraesés...

   
 • At 10:47 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

  Nem a fidesz fog itt pofára esni, hanem az a három millió, aki majd három év múlva a fidesztől fogja visszakapni a vizitdíjat is, a kórházi napidíjat is, csak éppen egészségügyi hpzzájárulásnak átkeresztelve és háromszorosára emelve.
  legfeljebb a tandíj lesz az, amihez nem nyúlnak majd, de az meg azt a három millió szavazót aligha érinti majd. Most is csak az árukapcsolás miatt szavaztak igennel.

   
 • At 12:32 du., Anonymous atunde said…

  Nem hiszem, hogy nyerni fognak 2010-ben. Ahhoz most Orbánnak kussolni kéne, de nem fog, ahogy a csatlósai sem. Egy-két Kövér-Semjén-Tarlós &co. és megy a maradék ötmillió ellenük szavazni. (Az az öt, amelyik vasárnap nem kért ebből a hülyeségből, vagy elment nemet mondani.)

   

Megjegyzés küldése

<< Home