Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/07/23

Kölcsönlemez

Címkék:

12 Comments:

  • At 11:30 du., Blogger VacskaMati said…

    Egyem a zuzadat:) 13 eves korom ota vagyok szerelmes a pasiba:))

    (Nem, nem a Torokbe:) )

     
  • At 5:57 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    jaja, a maffiózóvá lett rendőr szerintem is tök jól néz ki

     
  • At 5:58 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)))

     
  • At 6:35 du., Anonymous Névtelen said…

    hát így van ez, ha maffiózókkal kezd az ember!
    ;)

    (egyébként tényleg olyan kemény a cezúra az Al Pacino-fanok és a De Niro-fanok között?)

     
  • At 6:58 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Nálam nem mérhető a különbség, éppen a Szarvasvadászt használtam fel a barter kölcsön-üzlethez. Egyébként pedig amikor először láttam, nekem a Sony tetszett. Most egy kicsit elriasztott a szőrös háta, de istenkém, nincsen rózsa tövis nélkül. :-)))

     
  • At 10:47 du., Blogger VacskaMati said…

    drc,
    nem tudom. En speciel a de Niroba sose voltam szerelmes, viszont imadom a filmjeit meg a pasit is. Ettol a joembertol viszont a bugyim is lecsuszott (csuszna meg most is, ha nem oregedett volna meg;) ).

    Brunnhilde,
    szerencses modon nalam a szoros hat onmagaban nem akadaly:) a csupasz csigasag annal inkabb, de ez mar irrelevans a tema szempontjabol:)

    J.

     
  • At 4:12 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát, amúgy engem sem szokott elriasztani egy kicsit sűrűbb bozont, de erre a sonny gyerekre valahogy másképp emlékeztem.
    Egyébként ha már, akkor nekem inkább De Niro. Valahogy veszéylesebben csillog a szeme. Meg kicsit robosztusabb alkat is. Az igazi azonban nálam messze a legmagasabban Depardie, rögtön utána Cserhalmi, majd kissé lemaradva Jeremy Irons.
    Nyamm.

     
  • At 5:55 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Én speciel mind Al Pacinót, mind Robert De Nirót imádom. Meg még Alan Rickmant is (főleg suhogós fekete talárban).

    Keresztapa mindörökké. Asszem itt lenne az ideje egy újabb maratonnak...
    A Szarvasvadászt is imádom, döbbenetes film. Aki attól nem lesz pacifista.
    Létezik a Szarvasvadászból oylan verzió, ahol mindent feliratoznak? Mai napig nem tudom, mit mondanak a kongok / a francia / a litván nénikék és a pap. Csak sejtem.


    Ááh, fiatal Michael... imádnivaló. Mint a halál angyala. A második részben azért szív rendesen... bár én mindig sajnáltam Fredót is. :(

    A fiatal Vito nemkülönben, De Nironak hihetetlen kisugárzása van. És imádom, ahogy szicíliai tájszólásban végigsuttogja a filmet.

    A maffiózóvá lett rendőr? Al Neri? Jó pasi.
    És a színésze játszott a Hariben és három Peckinpah-filmben is.

    Tudtátok pl., hogy a 2-ben Michael testőrét (amelyik Kubába kísérte) Amerigo Tot játszotta?

    Amúgy ha már epikus gengszterfilm és De Niro, akkor még a Volt egyszer egy Amerika.

    Ja, és a Heat. Alap. Nyami. Imádom őket, amikor dumálnak a kávé mellett.
    Amúgy is imádom a szimpatikus bűnöző vs becsületes rendőr felállást. (cop x con... :DDD)

     
  • At 10:18 du., Blogger VacskaMati said…

    Sieglinde:
    jajjj hat hogy is hagyhattam ki Rickmant:) de talan ugy, hogy o kesobbi lieblingem, Pacino meg Niro azert mar regi szivcsucskok.

    Brunnhilde,
    hat hallod, oket mind megkaphatod, de Pacino akkor az enyem;) (okes, Depardieut meg Cserhalmit rettentoen szeretem szineszileg, de Irons nem epp szivem csucske).

    En speciel a nagy banatos barna szemekre bukom, nem tehetek rola. Nironak speciel nem banatos, hanem hmmmm nemistudom, feluton a svihak fele, nagyon csavaros egy pillantasa van:)

    Heat, meg Volt egyszer egy Amerika, bizony, de Az ordog ugyvedje se volt gyenge, marmint Pacino bacsi:) de hat mar bacsi, micsinaljak, ven csont lett o is, kell keresnem valami fiatalabb targyat a rajongasomnak:)

    J.

     
  • At 10:22 du., Blogger VacskaMati said…

    Ja meg egy apro emlek, ha mar Cserhalmi:

    A Kontrollt neztem ugy, hogy szoltak alatta a kommentarok. A fiatal szineszek, akik a kommentart nyomtak, vegigcsivogtak az egesz filmet, ment a sztorizgatas, stb. Aztan jott az a jelenet, amikor a Cserhalmi sarokba akarja szoritani a Csanyit es kiabal es feszko van, es Csanyi felall es otthagyja oket.

    A Cserhalmi 'monolog'-ja alatt egyszercsak feltunt, hogy a fiatal szineszek elcsendesedtek. Rettentoen tetszett: neztek-neztek a filmet, amit vegigjatszottak, megneztek, vegigragtak stbstb., de fullel hallhatoan egyszeruen annyira a Cserhalmi alakitasanak hatasa ala kerultek, hogy elhallgattak es muszaj volt odafigyelniuk.

    Nem epp Cserhalmi legnivosabb, legnagyobb, leg-jutalomjatekabb szerepe. De meg ebben a fincisegben is olyan atmoszferat teremt es kisugarzasa van, hogy nem lehet nem teljesen odafigyelni...

    J.

     
  • At 6:53 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Cserhalmi egy zseni, valósággal háromdimenzós képe van, kitüremkedik a vászonból. Ha producer lennék, felhajtanék annyi pénzt, hogy egy filmben játszassam Depardieval. Valami jó sötét krimiben, egyik a megkenhető zsaru, másik a politika felé nyaló főnöke, két gazember, nyamm, nagy dobás lehetne.

     
  • At 10:13 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Jó pasi még Sean Bean. Csak végre kapna egy olyan szerepet, ahol nem ő a gonoszírterrorista vagy az őrülttudós vagy a kissimlistolvaj. Komolyan, Boromir óta nem volt normális szerepe és ott is kinyírták a hülye orkok.

    Alan Rickman... oh... nekem kell. A fekete talárjával meg az erotikus hangjával. :D

    Amúgy a jelenlegi "szerelmem" Philip Quast, egy isten az a pasi, csodaszép bársonyos-krémes-csokoládészínű basszbaritonnal és szomorú zöld szemekkel.
    Totálisan nyüssssz kategória.

     

Megjegyzés küldése

<< Home