Brünnhilde szikláján

Valló világ

2009/01/18

Ihlettelenül

Az elmúlt héten kétszer is elkezdtem blogot irni, de annyira bizonytalan az internetkapcsolatom, hogy mind a kétszer elszállt. Annyi eszem ugye nem volt, hogy elküldés előtt lementsem, azt meg nem vettem észre, hogy közben megszakadt a kapcsolat (itt van pedig a monitor alsó sarkában a kis piros x-szel áthúzott rádiójel ikon), igy aztán a nagy bölcsességeim husssssss, eltüntek a nagy semmiben.
Igennn, tuuudommmm, szövegszerkesztőbe kéne irni. De a wörddel meg úgy vagyok, mint az otthoni impotenciában szenvedő férfiak – csak meglátom a wörd képernyőjét, és már el is szállt az ihlet. Dolgozzon a fene, arra ott van a munkahely. A blog szövegszerkesztője pont ellenkező hatást vált ki, felpezsdit, beinditja az agyamat, alig győzöm irni amit gondolok.
Hát evvan, hamarosan megyünk vissza Pestre, ott lesz megint internet.
Igen, nemsokára letelik a három hónap amire kibéreltem ezt a házat, és úgy döntöttem, hogy nem hosszabitom meg. Két oka van; az egyik a konyha, a másik a fürdőszoba. Mind a kettő iszonyatosann lepukkant, az előbbiben pult sincs, a legalább 20 éves zománcos mosogatót nem lehet fehérre súrolni. Semmi tárolóhely nincs, ha kell egy fakanál vagy egy kanál cukor, ki kell mennem érte az ebédlőbe.
A fürdőszoba még ennél is rosszabb. Nem csak hogy gusztustalanul rozsdás a zuhanyozó, de iszonyú messze van a bojler is. Egy vödör hideg viz kifolyik, mire odaér a meleg. Csatorna nincs, a deritőt teliteni nem akarom, ezért aztán vödrökbe és lábasokba fogom fel a hideg vizet, amit később felhasználok mosáshoz vagy WC öblitéshez. Na most amennyibe ez a ház kerül, és vödörrel öntögetem a WC-t, hát ezt azért nem. Pláne mivel otthon van a jó kényelmes kis konyhám, rozsdamentes mosogatóval, a tűzhely és a mosogató között pici pulttal, minden szükséges dologgal felszerelve, ráadásul kartávolságban!
Szóval megyünk haza.
Néztem pár házat, beszéltem a bankommal is. Nem lehetetlen, hogy tudjak venni valamit, de erre a bérelt házra nem költök többet. Pláne mivel a fűtése is egy kisebb vagyonba kerül. A környéket megismertem, végül is ez volt a cél. Egyébként is, körbe akarok még nézni Göd és Dunakeszi környékén is. Van időm bőven, nem hajt a tatár.

Más:
Másik Szinház

1 Comments:

  • At 4:48 du., Blogger Kinga said…

    OFF

    Szia,

    Irj egy email-t, legyszi, mert akarok valamit mondani, es nem tom, melyik email a valid most.

    Csok

    K

    ON

     

Megjegyzés küldése

<< Home