Brünnhilde szikláján

Valló világ

2009/10/01

Az van,

hogy nyolcnál hamarabb nem igazán érek haza mostanában - de inkább olyankor indulok haza.
Néha úgy érzem, elered az orrom vére.
És mások helyett dolgozom megint. A projektek úgy vannak felépitve, hogy ami elkezdődik most szeptemberben és tart 2013-ig, abban valamikor 2011-ben van 80 nap, amikor a mérnök dolgozhat majd rajta. Holott már egy hónapja azzal a projekttel foglalkozik. Több száz műveletet kell kézzel átirnom, mert a kibaszott SAP projektépitő igy van beállitva - és persze a még kibaszottabb projekt menedzserek hülyék szakmájukhoz, mint a segg.
Már gyújtöm a puskaport, rájuk robbantom a fosos projektépitőjüket. Vagy megtanulnak ütemezni, vagy elmennek a picsába.

3 Comments:

  • At 11:34 de., Anonymous Faline said…

    Mi van Veled?

     
  • At 10:49 du., Anonymous Névtelen said…

    Ugye te is és a kutyus is jól van?

     
  • At 12:29 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    köszi, jól vagyunk.
    Egyszerúen csak nincs kedvem irni. Illetve hát nem tudok, csak nézem a monitort, és borzasztó üresnek érzem a szavakat, amiket leirok.
    A kutyus köszöni, jól van. Csodánkra járnak, hogy milyen szépen rendbejött. Kicsit sántit, de az életkedve töretlen. Beteg pedig, az izomsorvadás mellett Cushin kóros. Rengeteget iszik, most káliumot meg mindenféle gabonacsira olajakat kap, mert a vizelettel sok ásványi anyagot veszit. Ettől szépen kifényesedett a szőre, egész jól néz ki. Illetve hát jól nézne ki, de mivel a hátát melegen akarom tartani, csináltam neki egy mellénykét, borzasztóan néz ki benne. De szereti, mert érzi, hogy melegen tartja. Az öregségtől meg a Cushin kórtól ugyanis elvékonyodott a szőre, még csak most kezd téliesedni a saját kabátja.
    Összeszedem maga, irok majd még, csak most tényleg nagyon messze került tőlem a dolog, erőltetni meg nem akarom, az még rosszabb.

     

Megjegyzés küldése

<< Home