Brünnhilde szikláján

Valló világ

2011/09/20

hihetetlen,

hogy a világon mindenhol megvan ez a két nőtípus.
Az egyik a csontszárazra diétázott, grétagarbósan írtott és újrarajzolt szemöldökű, ajakszélen túlhúzott kontúrral, fémesen csillogó pofafoltokkal. A haja majdnem mindig feketére, néha padlizsánlilára festett. Ezek a nők mindent felvesznek, ami fodros, repkedő muszlin, élénk színű és nagyvirágos - sokszor mindezt egyszerre.
A másik típus a gömbölyű, minimum D, de inkább E kosarakkal megáldott. Ő mindig hidrogénszőke (lenövés a vagyoni helyzettől függően pár millimétertől pár centiig terjedhet). A szeme vastag fekete kontúrral van kleopátrásítva, vagy gyöngyházfényű sötétkékkel szemüldökig felfestve. A rúzs paprikapiros vagy ciklámen színű. Mindent felvesznek, ami mélyen dekoltált, testre feszül és mini, valamint strasszokkal van díszítve. És mindent felvesznek, ami üti a rúzst - piros rúzshoz lila felsőt, pink rúzshoz narancssárgát, vagy neonzöldet.
Ezek a nők mindenhol megvannak, és mindenhol egyformák: Pesten, Durbanban, Dublinban, Rotterdamban, Rómában, mindenhol. Most Berlinben reggeliztem együtt néhányukkal.
Istenem, add, hogy ne így öregedjek meg!

Címkék: