Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/04/21

:-)) Jóestét!

Ma nem igazán lesz blog. Vannak írásaim félig készen, de nincs erőm befejezni őket.
A fél napot azzal töltöttem hogy a távollévő kollégáim gépein, a dokumentumok között és az outlook-ban kerestem egy anyagot ami akkor készült, amikor én szabadságon voltam. Merthogy hiába van óriási közös tárterületünk ahol mindenkinek van saját könyvtára, a legtöbben még mindíg a winchesterükre mentenek. Szóval, nem érkezett meg a címzetthez az anyag, többen csinálták, úgy lett utólag összerakva, és mivel a közös területen csak az üres sablonokat és nyomtatványokat találtam, egyenként mindenkinek a gépét "fel kellett törnöm" (persze saját jelszavával, lista van róla, uhhhh), és összekeresgetni a részeket. A főnököm ugyanis váltig állította, hogy megcsinálták, hisz látta készen, kinyomtatva. De akkor miért nem lett elküldve?

ÉS A VÉGÉN MI DERÜLT KI??????
A roppant okosok, amíg én szabdságon voltam kinyitották a gépemet és onnan küldték el a kitöltött táblázatokat. Merthogy én kezdtem el, hát akkor biztos az én gépemen kell lennie ...... A címzett meg, mivel se tárgy nem volt megadva, se a nevem nem ismerte, nyilván egyetlen mozdulattal eldobta a levelet mint vírusgyanúsat.
Édesistenkém, hány órás tanfolyamot kéne elvégeztetni velük hogy legalább egy nyavalyás tárgyat beírjanak, csak annyit, hogy "kért anyag" vagy az iktatószámot vagy valami hasonló? Hiszem azt akkor is kellett írni egy levélre, amikor még sehol nem volt számítógép.
Én meg, mint az állat dolgoztam másfél órát, és közben ott volt az egész anyag az outlookom elküldöttjei között, ahol a legkevésbé kellett volna lennie. Azt sem tartom kizártnak, hogy a többmillió Ft értékű hálózatot kijátszva floppyn vitték át "hozzám" hogy el tudják küldeni.

Fogalmam sincs hogy mi történt ma itthon meg a világban, a munkahelyemen nincs rádió, vagy ha szól is valakinél, nem figyelek rá, most meg nincs erőm szétnézni a hírportálokon. Ha valami történt, ráérek holnap is megtudni.
Négykézláb be az ágyikóba, hajnalban kell kelnem.