Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/05/10

:-)))Jóestét! :-)

Ma az immár szokásossá váló délután fél három és öt óra közötti bolondokháza mellett több kellemetlen meglepetés is ért:
1. a blogspot se szó, se beszéd áttervezte magát, alig ismertem rá a blogíró felületre.
2. nem tudtam megcsinálni egy egyszerű adatbázist. Mondjuk nem nagy tragédia, mert még sosem csináltam, de azért elméletben, azaz papíron hármasra levizsgáztam belőle, hát gondoltam, hátha mégis sikerülni fog. Nem jött be.
3. elkezdtem turkálni a régi könyvek között, ne tudjátok meg hogy mi gyűlik fel egy ilyen beépített szekrényben!

A hét hat napján teljesen természetellenes állapotokba vagyok kényszerítve: kényelmetlen testhelyzetekben kell dolgoznom (ahelyett hogy kényelmesen elheverve olvasgatnék), szempillát spirálozni (ahelyett, hogy napoztatnám a csupasz bőröm), folyton valami újat megjegyezni (ahelyett, hogy én magam fedeznék fel új dolgokat), agyonsózott üzemi kosztot enni (ahelyett, hogy otthon kotyvasztanék valamit amit előttem még soha, senki nem kotyvasztott), komolyan viselkedni férfiakkal (miközben néhányukkal kacérkodni szeretnék).
Nna. Csupa lemondás az élet.
Ráadásul ma meg akartam magam ajándékozni egy kosztümmel. Bevittem az egyiket próbálni, a felső részét mintha rámöntötték volna, csinos volt, ápolt és eltakart, kiemelte a nyakam, a dekoltázsom vonalait, a súlyomhoz képest még mindíg elfogadható formájú derekam. A szoknyáját sajnos csak begombolni tudtam, de becipzározni nem. Sebaj, kimentem egy nagyobb méretért, a szoknya kényelmesen feljött, de a blézer! Hát az lógott, mellben bő volt, vállban lecsúszott.
Egy darabig kolbászoltam a boltban, próbáltam megszervezni hogy a nagyobb szoknyát és a kisebb blézert valahogy titokban kicseréljem, de rámcuppant egy biztonsági őr, meg különben is, elképzeltem az utánam jövő arcát akin szűk a szoknya, a blézer meg lötyög. Elszégyelltem magam és kijöttem.

Pocsék napom volt, na.

Egy ilyen nap után egy forró fürdő kéne, egy kis masszázs, kis Gershwin vagy Dés, esetleg egy jó konyak, nagy hancúr-pancúr és óriási alvás.
Ehelyett sql van és access az adatbázis elkészítéséhez, meg hajnali kelés a másodálláshoz.
Mondom én, hogy teljesen természetellenesen van berendezve az életem.
Politizálni nem fogok, mert az ilyen ramaty lelkiállapotban csúnyít.