Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/05/08

:-)) Jóestét!

Kihagytam a Lohengrint. Jó társaság volt, ettünk, ittunk, beszélgettünk, nevettünk, kishíján a világot is sikerült megváltanunk, nem volt kedvem eljönni. Jól elvagyok én a sziklámon, de ha egyszer emberek közé kerülök, akkor nehezemre esik visszajönni.
A Lohengrint majd megnézem jeggyel, vagy beleválasztom jövőre valamelyik bérletbe. A színház ismételhető, de egy jól összemelegedett társaság nem.
Jól éreztem magam.
A fokhagymás-bazsalikomos márványsajtmártogatósnak is sikere volt, elfogyott.
Most olyan álmos vagyok, hogy csak nézek a kosár gombámra, és már meg is győztem magam, hogy holnapig semmi baja sem lesz az én illatos szépségeimnek. Ma éjjel legalább nyolc órát aludni fogok, reggelre olyan szép leszek, mintha nagygenerálozáson estem volna át. Vagy a nagygenerálozás esett volna át rajtam? A fene se tudja. Nagyon álmos vagyok. Jóccakát! :-))

Más: a kínai rózsámon öt (5!!!) vérpiros, kétökölnyi virág van egyszerre!!!! Ilyenkor nagyon-nagyon vágyom egy fényképezőgépre.

(A fényképezőgépről meg az jut az eszembe, hogy holnap a szegénységről akarok írni. Vagy a félreértett mondatokról. Attól függ, hogy délután, meló közben melyik áll össze bennem. Most azonban kikapcsolom a gondolkodásom, nem akarom hogy kimenjen az álom a szememből.)
kikapcs.
Jóéjt :-)))