Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/02/08

:-) Szépjóestét!
Kicsit reszketeg vagyok, a fáradtságom átbillent azon a szinten, amit jólesőnek mondhatnék, ráadásul ha karikára nem is fagytam, de a combjaim meg a hátsóm olyan fagyosak, hogy teljesen érzéketlenné váltak, nem érzem se a csípést, se semmilyen érintést. Már nem sokáig tart ez a hideg, hamar vége lesz és itt a tavasz.
Nemsoká' itt a tavasz.
Mondom: NEMSOKÁ' ITT A TAVASZ!!!
Nnaazé'!

Nincs most erőm linkeket keresgélni, csak délután a rádióban hallottam, hogy ma Gyurcsány bocsánatot kért a hétvégi verbális ámokfutásáért.
Végülis, ez szép dolog, hogy ha nagy baromságot csinál vagy mond, akkor másnap azt mondja hogy elnézést, ezt nem pont így gondoltam.
Egyébként azt is értem, hogy hogyan keveredik bele ilyen idióta mondatokba, mint az öregecskedő feleség meg terrorista focisták. A személyisége is olyan, hogy folyamatosan gondolkodik és beszél, ráadásul hamar rá is jött arra, hogy az emberek ezt őszinteségnek érzékelik és nagyon tökös dolognak tartják, szóval a népszerűség miatt, még rá is erősít erre a szerepre és beszél, beszél, beszél megállíthatatlanul.
Végülis, -gondolja ő- pár ilyen baki még mindig belefér abba a nyereségbe, amit az őszintén beszélő (vagy legalábbis annak tűnő), a saját gondolatait és nem a beszédírók tirádáit közlő arculata hoz a konyhára.
Végülis, -mondom én- egy pár ilyen baki tényleg belefér.
De csak egy pár.
Én azt hiszem, hogy van a pasi olyan intelligens, hogy tanul a hibáiból és egyre ritkábban kell majd neki ilyen és ehhez hasonló ostoba kiszólások miatt bocsánatot kérnie.
Amúgy sajnos nem hiszem, hanem csak remélem, hogy van a pasi olyan intelligens, hogy tanul a hibáiból.
Nagyon útálom, hogy az ország sorsa két ilyen ember kezében van:
- egyikében, aki bármit csinál, soha semmilyen sértésért nem kér bocsánatot és a
- másikéban, aki bármit csinál, bárkit sért, elintézhetőnek tartja egy bocsánatkéréssel.
A bocsánatkérésnek óriási erkölcsi súlya van, nem szabad elkoptatni.
Úgyis pont elég dolgot koptatnak ebben a mi vérszegény, gyengécske demokráciánkban.
(csak a legfontosabbat említem, Orbán ma meghirdette, hgoy "alternativ szavazatszámláló bizottságokat fognak létrehozni, hogy ezzel is elejét vegyék a választási csalásoknak" Uhh. De erről majd holnap. Black out.)