Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/03/03

:-) Szépjónapot!
Szusszanok. Negyedóra, szalámis zsömle hagymával, hogy erősítsem az immunrendszerem. Túl sok időt kell rossz levegőjű helyiségekben töltenem, nem akarnám elkapni az influenzát. Illetve hát nem akarnám, hogy elkapjon az influenza engem.
Ma útba ejtettem a parlament előtti traktorostüntetést is. Éppen csak elsétáltam, beszédfoszlányokat csíptem csak el:
- ... nem csak a buzikat kéne esketni ....
- ... onnan lőttek, annak a háznak a tetejéről ....
- ... éhen pusztulnának, ha mi ....
- ... miért mindig csak a holokauszt ...
Felülbírálom a múltkori beszámolómat, a tenyészcsődöröset. Most olyan képet láttam, hogy egy embert hág a paci, a nagybajúszos, kalapos parasztgazda meg a vasvillára támaszkodva nézi, és mondja: -Bankár úr, szóljon, ha elég lesz a fedezetből!-
Most nem tudom, hogy a múltkor is ezt láttam-e csak félrenéztem, vagy ez egy másik rajz. Akár lehet is, mert mindkettőnek van értelme.
na, mennem kell dolgozni. Nagyon hervatag vagyok, hacsak valami csoda nem fog történni, akkor máma éjfélig sem végzek. Remélem a bringázás felfrissít annyira, hogy ne így legyen. Ha végzek, utána már csak a pénteket kell túlélni és szombaton lehet szépséget ápolni, moziba menni, babgulyást enni a rómain. Most ugyanis nem reggelizni megyünk át, hanem ebédelni. Bár már ott tartanék. Nagyon kimerült vagyok.