Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/03/02

Szépjóreggelt! :-))
A hír igaz:

Kedves Kolléganőink!

Egy hét múlva, március 8-án NŐNAP!!!

Persze tudjuk (s reméljük Önök is tudják), hogy nekünk minden nap fontosak a nők és ezt nem is kell bizonygatnunk, mégis szeretnénk egy kis ajándékkal kedveskedni minden kolléganőnek március 8-án.

Sokat gondolkodtunk, hogy mi is legyen az, hiszen a virág túl általános ajándék (ráadásul a rózsa szúr is, a tulipán lekonyul, a csokit nem mindenki eheti, kendőt vagy konyharuhát mégsem szeretnénk adni,... szóval nincs jó tárgyi ajándék.

A köszöntés időpontja is kérdéses, mert az összes nődolgozót és a férfiakat csak reggel tudjuk összehívni, hiszen délután mindenki rohan a gyerekért, családhoz, nőnapozni,… de a reggeli ünnepség után dolgozni nagyon hangulatrontó.

Ezért azt találtuk ki, hogy 2005 március 8-án, a NŐNAP alkalmából ÖNÖKNEK ADJUK AZ EGÉSZ NAPOT!

A férfi kollégákkal történt egyeztetés alapján minden feladatot a férfiak vállalnak, mi leszünk a titkárság, a telefonkezelő, az ügyintéző, a témafelelős, a rendelésfelvevő, sőt -bár ez nehéz lesz- még az igazgató aszonyunkat is megpróbáljuk helyettesíteni, így

A HÖLGYEKNEK EZ A NAP SZABADNAP, NEM KELL BEJÖNNI DOLGOZNI!

Mindenkinek kellemes pihenést, kikapcsolódást, sok boldogságot kívánunk - nem csak 8-ára.


Őszintén meg vagyok hatva. Köszönöm szépen!

(Azért a kollégák bevallhatnák, hogy egyszer végre akarnak cisnálni egy jó kis kanmurit odabent :-))) Egészségükre, én -ha nem lenne aznap négy órakor egy vizsgám- elmennék közben fodrászhoz. Ha már Nőnap, akkor szóljon a nőiességről. Sőt, a nőciségről. :-))))