Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/04/01

Jajlyjszegényfelyemnek!
egy ilyen hét után (tényleg nagyon fárasztó volt) most ülök a suli géptermében, a fejem fölött legalább 250 lux-szal vakítanak a neonok, előttem egy 15 colos, tenyérnyi kis képernyő és bűvölöm az MS Projektet. Házifeladatot kell csinálnom a csütörtöki vizsgámra.
Csak az a baj, hogy iszonyatosan fáj a fejem, a kontrasztos, vibráló fehér fénytől káprázik a szemem és ráadásul a kávéautomata is cukor nélkül adta ki a kávémat.
Nem az én napom, nNa, mit szépítsem.
Próbálok valami vidám témát kitalálni, mondjuk valami olyasmit, hogy fél órányi szépítkezést, fél órányi főzőcskézést és fél órányi takarítást, szóval összesen másfél órányi tevékenységet a tevékenységek résztevékenységekre bontásával és párhuzamosításával hogyan suvasszak bele egy órába. Hogy mire jön a pasi vacsorázni, tip-top kész legyek. Mindezt hálótervre vinni, meghatározni a kritikus útvonalakat, a mérföldköveket. Tulajdonképpen nem nagy ügy, nő lennék vagy milyaszösz, van benne gyakorlatom, hogy amig pirul a rántás kiporszívózzak, amig elsőt forrja a leves port törölgessek és amig puhul a zöldség, zuhanyozzak és sminkeljek.
Hmm. Valahogy nem tudok tűzbejönni még ettől se.
Ennyi lelkesedéssel akár maradhatok a klasszikus benzinkútépítésnél is, abból legalább másféltucatnyi kidolgozott házi feladat kering a neten.