Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/04/06

:-)) Széhéhép jóhóhónahahapohohót!!
Nna.
annyit nyűglődtem ezzel a projekt-házival, hogy csak na. Nem azért mintha olyan iszonyú bonyolult lenne, hanem mert nem bírtam megszülni, hogy milyen témát dolgozzak fel. Ezt kitaláltam, azt kigondoltam, nem napokban kellett volna csinálni, hanem percekben, nem tudtam költséget rendelni hozzá, nem tudtam elegendő mennyiségű tevékenységet összeszedni hozzá, erőltetett volt az egész .... szóval igen nyögvenyelősen fogtam hozzá.
Aztán az eszembe jutott, hogy ha már a multkor az a konferencia annyira a körmünkre égett, csinálok egy projekt-tervet hozzá, hogy milyen időbeosztással, milyen feladatokat kellett volna elvégezni.
Fél délután összedobtam, itten van rajta a fless-drájvomon, készen van, szerintem jó lesz, ha meg a tanár hibát talál benne, hát értem az egészet, ki tudom javítani. Az ilyesmit jobban értékelik a tanerők, mint a hibátlan házikat, amikbe viszont nem tud belenyúlni a vizsgázó.
Azért a biztonság okáért otthon még megcsinálom azzal az ingyenes szoftverrel is, amit a multkor találtam.
Most pedig elindulok haza és beseggelem a lehetséges tesztkérdésekre adandó lehetséges válaszokat is, mert két részből áll a vizsga: teszt, a nyavalyás teszt, amit annyira úÚÚÚúúúúúúúúútálok, és a gyakorlati rész, amit már majdnem kedvelek is, mert tényleg praktikus dolog, ha valakinek olyan a munkája. Az enyém szerencsére nem olyan, de ki tudja, hova keveredek még az életem hátralévő részében, amikor hasznát vehetem az ilyesminek?