Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/30

:-) Szépjóestét!
Hát akkor ma legyen itt egy valódi napló arról, hogy mit csináltam ma:

5.00 - 5.30 ébredés, vakarózás, csipátlanítás, nyujtózkodás, két nagy pohár grape-fruit lé ivás mert a sok folyadék jót tesz a bőrnek, öltözködés

5.30 - 6.30 kutyasétáltatás, levegőzés, nyújtózkodás, Dunában való gyönyörködés

6.30 - 7.00 kávéfőzés, zuhanyozás hideg vízzel, mert az jót tesz a bőrnek, kávéivás, fogmosás, öltözködés, tükör előtt pofákat vágás, fésülködés. Smineklésre nincs idő, azt majd odabenn. Sarokról visszafordulás mert az SSADM könyv otthon maradt, metrón tanulás elhatározása.

7.00 - 8.10 gyalogolás metróhoz, metrón sms írása arról, hogy ha már ennyi vizsgálatot, akkor el kell menni a vastagbél tükrözésre is, nem fáj, egy ismerősömnek legalábbis nem fájt, az orvos címét elküldhetem. Magamban szégyenkezés a hazudozás miatt mert igenis fáj, mindenkinek fáj, de ha már ott van valaki akkor meg van vizsgálva, ha meg nem megy el, akkor nincsen megvizsgálva és a vastagbélrák gyilkos betegség. Átszállás, loholás a partner irodájáig, tárgyalásra utolsó pillanatban beesés de előtte még automatából kávé vásárlása.

8.10 - 10.00 tesztelés, adatszerkezetek elemzése, dicsekedés matekszigorlattal, lekérdezések módosítása, program újrafuttatása, elégedett sóhaj, partnerekkel együtt indulás főhadiszállásra.

10.00 - 11.00 főnök késik, ásványvízkínálás, idő kitöltése bájcsevellyel, barátnőtől pár szem keksz kunyerálása mert a gyomrom hangos korgása visszhangzik az irodában. Kávéivás.

11.00 - 12.45 program bemutatása, problémák felvetése, tök_fölöslegesen_kínlódtunk érzés elnyomása, aztán mégse_lesz_az_olyan_rossz érzés felébredése, közben mozgássérült partner helyett parkolóórához kirohanás, vadidegen autó vadidegen kulccsal való kinyitása és új parkolócédula behelyezése.

12.45 - 13.10 ebédelés. Görög hagymás marha barnamártásban szegfűszeggel és mazsolával bolondítva. Gombóc kéne hozzá, zsemlegombóc, de itt nincs csak csavart tészta. Így is jó, de ha végzek ezzel az őrülettel, akkor zsemlegombócot fogok főzni vadas mártással. Egy szelet máktorta is, isteni, liszt helyett darált mákkal sütött piskóta áfonya lekvárral és vanilia krémmel kenve, nyam-nyam, ilyen pillanatokért érdemes élni érzés felismerése ma először. Az érzés kitart a kapucsinó végig.

13.10 - 14.30 dolgozás, hivatali levelek és e-mailek megválaszolása, irattárban való turkálás.

14.30 - 14.45 barátnőnek való nyafogás hogy milyen fáradt vagyok, könyörgés hogy hagyhassam ki az angolt és mehessek haza mert tanulnom kell és egyébként is most nem tudok egyik témáról a másikra váltani. Pár perc ácsorgás a főnök ajtaja előtt de foglalt, elkérezkedés nem fog menni, sóhajtozva angolra vissza, barátnő némi szelíd farbarúgással kitessékel az ajtón.

14.45 - 15.15 útközben butikba beesés, egyetlen megfelelő méretű drapp nadrág árudömpingből való kiemelése, felpróbálása, kifizetése. Ajtóból visszafordulás, hogy az a blúz a kirakatban színre pont jó lenne. Próbálás, kisebb méret kérése, fizetés, távozás. Sarokról viszafordulás mert az SSADM tankönyv a butikban maradt.

15.15 - 15.45 metrón utazás, második megállótól van ülőhely. Diszkrét nyak- és vállkörzés, intimtorna. összeszorít, tízig számol, ellazít, tízig számol, összeszorít, tízig számol, ellazít, tízig számol.

15.45 - 16.15 kutyasétáltatás, kutyaetetés, öltözködés.

16.15 - 17.10 mukahelyre bebringázás, útközben pár percre megállás egy eperfánál. Ágak lehúzása, az érett, mézédes gyümölcsök behabzsolása, mégis érdemes élni érzés másodszori felismerése.

17.10 - 17.30 másodmunkahelyre megérkezés, öltözködés, kávéfőzés, ájulási roham leküzdése, kávé kiöntése a mosogatóba. Egy bögre kakaó készítése, megivása.

17.30 - 21.20 dolgozás. Közben kis bosszankodás mert a zsebrádióban kimerült az elem és nem tudom hallgatni a kedvenc rádióműsorom. Dolgozás közben legalább másfél liter víz megivása és folyamatos pisilni járás, mert az irodában nem volt alkalmam inni, utazáshoz sem nagyon lehet, a folyadék viszont kell ahhoz, hogy a bőröm feszes maradjon.

21.20 - 22.00 hazabringázás, hársfaillat mély beszívása, szép az élet érzés harmadszori felismerése.

22.00 - 22.05 mosógép beindítása szigoruan csak gyapjúprogramra és szigoruan csak 300-as centrifugával hogy ne gyűrődjenek a ruhák és akkor nem kell annyit vasalni.

22.05 - 22.25 kutyasétáltatás.

22.25 - 22.30 fagyasztóból csirkefarhát és marhatüdő előbányászása, sárgarépa tisztítása, reszelése, hagyma darabolása, gersli, só, víz, kukta lezárása. Kutyának muszáj főzni mert allergiás a tápra.

22.30 - 23.00 zuhanyozás hideg-meleg váltásban mert az jót tesz a bőrnek, fogmosás, arckrémezés (vitaminos, jó vastagon) lavór vízbe gyöngyvirág illatú só beleszórása. Lavór be a számítógépasztal alá, hírportálok és kedvenc blogok olvasása közben a langyos vízben lábujjakat szétfeszíteni, tízig számolni, ellazítani, tízig számolni, lábujjakat begörbíteni, igen, pont mintha ökölbe akarnám szorítani a talpam, tízig elszámolni, ellazítani, lábujjakat szétfeszíteni, tízig elszáháhááá sszsssssss .......
PsszzííííííÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍííííííííííí .... he, mivan, holvagyok, a nyavalyás kukta, konyhába kicsoszogás, gáztűzhely elzárása, mosógép csekkolása, még legalább egy fél óra.

23.00 - kb 23.30 lavór víz kiöntése, blogírás. Ha lejárt, mosógép kirámolása, nadrágok élbe fogása és lapos csipesszel való kilógatása hogy kevesebbet kellessen vasalni, blúzok kirázogatása és vállfára húzogatása azért, hogy kevesebbet kellessen vasalni.

23.30 - ágyba bevackolás, párna hát mögé tűrése, SSADM könyv kinyitása és felhúzott térdekre fektetése. Tanulás. Vagy legalábbis úgy tevés mintha tanulás lenne, lassú bealvás, könyv összegyűrése, majd valamikor hajnali kettő felé felriadás és villany eloltása. Előtte még egy pohár víz megivása mert a sok folyadék kell a szép bőrhöz. Ébresztőora lecsekkolása, hogy be van-e állítva 5 órára.