Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/13

:-) Szépjóestét!
Háát, az a nagy harci helyzet, hogy már én is unom saját magam: szerdán gyakorlati vizsga Delphiből. Ez egy negyedik generációs programozási nyelv - most fogom a könyvet először kinyitni. Az előadás valami iszonyat volt, a tanár nekünk hátat fordítva olvasta a vászonra vetített fóliát. Ez volt az első eset, amikor elátkoztam a modern technikát. Micsoda baromság az, hogy a tanár nem magyaráz, hanem felolvas valamit, amit én is látok?

Próbálok nem panaszkodni, próbálom nem sajnáltatni magam - én választottam.
De már nagyon unom!
ÚÚÚÚúúúúgy unooOOóóóóÓÓÓmMMmm!!! :-(
Jajjj.
jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!

(egyébként egy dologra jó volt ez a "felolvasós" tanítási módszer; egy életre megtanultam, hogy egy prezentációra nem szabad mindent felírni, hanem csak egy vázlatot, az előadás gerincét, esetleg pár grafikont.
Az okos a más hülyeségéből is tanul. És én okos vagyok :-))) Bezonyám! Elvégre is matekból le tudtam szigorlatozni, úgyhogy nagyon buta nem lehetek.)

Más:
megittam egy pohár vörösbort (2002-es bikavér, egész jó) és elrágcsáltam hozzá egy darabka pannónia sajtot.
Most csinálok egy halászlét (kockából, fagyasztott halból, pfujjj, de vészhelyzet van) aztán gömbölyödök egy órácskát mielőtt kávé üzemmódra kapcsolok - 48 órás maratoni tanulás következik. Ami nem lenne olyan nagy baj, ha a múlt héten nem élveztem volna végig egy 96 órás maratoni tanulást - egy három hetes intenzív bemelegítéssel.
Nna, mindegy.
Én bírom a gyűrődést.
Mondom: BÍ-ROM A GYŰ-RŐ-DÉST!!!
Nnna'azééé'!!!

Mégmás:
Nem tudom, említettem-e már:
SIKERÜLT A MATEK SZIGORLATOM!!!!
TarararaaaaaaammmMMMMMmmm!!!
TarararaaAAAAAaammmMMMmMMMmmmmmm!!!

Nagyonmás:
Gyurcsány miniszterelnök még?
na nem mintha nagyon érdekelne, de azért egy kicsit mégis...