Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/07

"Megbízunk képviselőinkben" - jelentette ki, és utalt arra, hogy hétfő este még olyan dontés született, miszerint meg kellene bizonyosodni afelől, miként szavaznak a Fidesz képviselői. Az MTI értesülései szerint Sólyom László, a Fidesz államfőjelöltje a szavazás jog szerinti titkossága miatt aggályának adott hangot a szavazatok ellenőrzésével kapcsolatban, és világossá tette a Fidesz számára, hogy nem kíván államfő lenni, ha ellenőrzik, ki milyen szavazatot adott le. hvg

Bár így lenne!
Mármint hogy Sólyom rádörrent a fideszre. Nem a fidesz miatt, hanem amiatt, mert akkor mégiscsak van valamennyi tartás abban az emberben, aki az Alkotmányunk egyik megalkotója és aki az elkövetkezendő 5 évben a köztársaság elnöke lesz.

A fidesz egyébként -Lezsákék hathatós segítségével- tényleg jól behúzta a csőbe a szocikat. Csesznye egy banda, tegnap halkan, sunyítva, mint a hetes buszon elengedett fokhagymás fing, átszavaztak Szilire, most meg nagy hacacáréval sajtónak, egymásnak, fűnek-fának mutogatják a szavazólapjukat és bizonygatják, hogy ők micsoda gerincesek, állják a szavukat, Sólyomra szavaznak.
Nyugodtan felköphetnének és aláállhatnának.