Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/09

Hurrá!
Benyelte az ótépé a kártyámat.
Az még nem lenne baj, én vagyok a hülye, nem vettem észre hogy lejárt.
De hogy a kiírt segélyszámon miért egy automata veszi fel, az rejtély.
De most tényleg, a cégimázst is javítaná, ha a segélyszámoknál egy élő ügyintéző venné fel. Az egyébként is hisztériás ügyfél nem az ótépé anyukájával kezdené a mondanivalóját. Mi a francért kell nekem végighallgatni, hogy for-inglis-menjü-press-éjt!? Ha netán valaki angolul akar velük beszélni, annyit mindenki tud mondani, hogy moment-plíz és tovább kapcsolja.
Nna, füstölgés vége.
Egyébként mire hazaértem, rendesen lehúltem; a szokásos koreográfia, munkába menet és munkából jövet is bőrig áztam. Egész felfrissített :-))
Komolyan, ilyenkor hazaérek, forró vízzel lecsapatom magam, a törölközővel pirosra dörzsölöm a bőröm, iszom egy forró teát és valósággal újjászületek.

Más:

"Az együttműködési dokumentumot, amely szerint a Fidesz és a Nemzeti Fórum valamennyi egyéni választókerületben, valamennyi területi listán, illetve az országos listán együtt állít jelöltet, Orbán Viktor és Lezsák Sándor írta alá." fidezs
Uhh.
Kilélegez ... belélegez ... kilélegez ... be.................... ki ....
Ezek kérem nem vakondok.
A vakond egy aranyos, selymes bundájú kis állat, nem tehet arról, hogy a föld alatt él, így van ugyanis teremtve. Része a Föld faunájának, az a dolga, hogy lazítsa a talajt és ezzel biztosítsa a szellőzést.


Azok a pártok, akik ezt a megállapodást -egy ilyen gusztustalan cirkusz után már másnap- aláírták, ezek nem vakondok. Mégcsak nem is görények, mert a görény is egy kedves állat és hasznos tagja a táplálkozási láncnak - a faunában nélkülözhetetlen.
Akik ezt a megállapodást aláírták, azok csúcsragadozók. Kicsit furcsa állatfaj, mert a ragadozók általában a gerincesek közül kerülnek ki, de hát istenkém, ők ilyennek születtek - végülis nem tehetnek róla. Részei a természetnek. Nem tehetnek arról, hogy a csúcson maradás van beléjük programozva. Nem tehetnek róla, hogy a vérszíváson kívül semmi máshoz nem értenek.
Mi tehetünk róla, hogy az ilyen pofánkba hazudó, sima szavú, takonygerincű embereket megtűrjük a parlamentben.

Nno.
Borzasztó, hogy az ilyen sunyiságok hogy ki tudnak hozni a sodromból.
Teljesen elképesztett az a cinizmus, hogy egy előre megírt forgatókönyv alapján átszavaznak, rákenik az emdéefre, falnak vezetik a szocikat (na jó, ők megérdemelték) majd másnap vigyorogva bejelentik hogy bocsika, csak játék volt, igaziból mi csináltuk, ezzel akartuk megünnepelni az eljegyzésünket.
Pfuj.
Elmondjam hogy mit akartak?
Hát egyetlen övön aluli ütéssel akarták szétverni a koalíciót (rendben, tudom, hagyják magukat szétverni, meg is érdemlik) és tönkretenni az emdéefet. Az, hogy közben az ő jelöltjük futott be, az már csak hab a tortán. Bónusz.

Ezt akartuk?
Hogy vigyorgó képviselők fotóztassák magukat a szavazólapjaikkal, csak egy emlékfotóért, pont mintha turisták lennének a parlamentben? Sőt, turisták a demokráciában?
Ezek nem vakondok, ezek valódi "mole"-ok.
Rombolni mentek oda és spionkodni.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a választások után hány hónappal fogja a fidesz kicsinálni a megvakondosodott nemzeti fórumosokat. Merthogy sokáig nem hagyják őket a parlamentben pöffeszkedni, abban biztos vagyok - hacsak a fórumosok nem tudnak valami nagyon durvát fideszék vezérkaráról.


Uhh.
Megyek tanulni.

Ti meg inkább nézegessetek valódi Kisvakondot. (a naptárra kell kattintani)

Ez is Kisvakond. :-))