Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/10/12

:-) Szépjóestét!
Jó másfél órája böngészem a neten lévő orvosi oldalakat, megtudtam hogy például a WBC a fehérvérsejtek számát mutatja, a lymph a nyirokcsomók neve, a koleszterinről és a nátriumról eddig is tudtam micsoda.
Kár volt ennyi időt itt ülni, nagyon elfáradtam és holnap így is úgy is megnézi az orvos a leleteket.
Ahogy elnézem, a koleszterin és a gamma globulin (ez egy májfunkciót mérő izé) kivételével minden értékem jó, azok ketten is éppen csak meghaladják a határértéket.
Nyilván le kell mondanom a hétvégi szalonnasütögetésekről és unikumokról - bár kizártnak tartom, hogy heti kétszer 3 cent unikum ekkora galibát okozhatna.
Tényleg nagyon elfáradtam a sok böngészésben, ráadásul annyi szörnyű betegségről olvastam, hogy kész csoda lesz ha ebbe nem betegszem bele.

Más:
azon tűnődöm, hogy mi lehet a piaci értéke egy olyan kisvállalkozásnak, amelyik hét éve folyamatosan kiszolgál egy vevőt. Kár lenne ugyanis egy sima felmondással elpocsékolni a sok éves kemény munkával felépített reputációmat - az utódomnak nyilván megérne egy szép kerek összeget a biztos megrendelés. Az ár gondolom a havonta leszámlázott bevétel néhányszorosa. Én meg cserébe betanítanám őt, a megrendelőm pedig -jó esetben- észre sem venné a váltást.
Szép lenne ha sikerülne, úgy nem érezném olyan nagy veszteségnek az esti munkám feladását.
Kár, hogy a lelkem mélyén nem hiszek a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad elvében. A valóságban általában az történik, hogy a kecske is megdöglik és a káposztát is ellopják.

Inkább abbahagyom, a fáradtság borúlátóvá tesz.