Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/10/05

:-) Szépjóestét!
Máma szétdolgoztam az agyam, a szinte teljesen kész programban találtam féltucatnyi apró kis logikai hibát és kezelési kényelmetlenséget - erre való a tesztüzem.
Azért meglátszik a múlt heti idegbaj is és az is, hogy a héten még a székemből sem nagyon tudtam felállni; amikor a masszőr a combomon a nyirokeret kezdte dögönyözni, majd megszaladtam a fájdalomtól. Muszáj naponta mozogni és kerülni kell az idegességet. Már amennyire lehet. Ma például azon kaptam kisebb dührohamot, hogy a pénzügyesek kitalálták: három hónapra visszamenőleg írjunk új megrendeléseket a fordításokra. Hogy miért? Azért, mert ők kitaláltak egy jópofa megrendelő nyomtatványt. Az, hogy visszamenőleg nem nagyon szoktak ilyesmiket csinálni a legkevésbé sem zavarja őket, mint ahogy az sem, hogy egy fénymásolt jegyzőkönyvnél igen nehezen tudom megbecsülni, hogy hány karaktert fog számlázni az iroda. Merthogy úgy kéne megrendelnem, hogy hány karaktert fordítson le. De ha nekik ez jó, én nem bánom, megcsinálom, legyenek boldogok. Egyébként is, katonaviselt vagyok, megtanultam: Parancsot megbaszni nem szabad, mert szaporodik.
A délutánom azért sikerült elrontaniuk.
Ez van.

Más:
Hallgatom a rádiót és mit hallok???
"A Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Elnöksége egy több hetes kapcsolatfelvételi szakasz lezárulta után a mai naptól megkezdi a konkrét tárgyalásokat a MIÉP elnökségével a 2006-os országgyűlési választásokon való közös indulás lehetőségéről." jobbik.hu
Ez jó!
Sőt, okos!
Teljesen logikus, a MIÉP 'történelmi hagyományait' ötvözni a Jobbik fiatalos lendületével és naprakész, korszerű politikai, jogászi, közgazdasági, stb felkészültségével.
A MIÉP-ben gondolom örülnek a vérfrissítésnek, a Jobbikban pedig megspórolhatnak pár évet a szervezetépítéssel.
Jó kombináció ez.
Csak nehogy úgy járjanak mint az egyszeri asszony, aki a gyönyörű de nagyon buta lányának a falu legcsúnyább de legokosabb legényát választotta férjül gondolván, hogy az unoka majd olyan szép lesz mint az anyja és olyan okos mint az apja. Jól ki volt az találva, egy egészen pirinyó hibácska csúszott csak a számításba - történetesen az unoka olyan buta lett mint az anyja és olyan förtelmesen ronda mint az apja.
A MIÉP+Jobbik páros is könnyen úgy járhat, hogy a MIÉP avas, betokosodott szervezete magába szippantja és megposhasztja a Jobbik (amúgy is romlott, de ez szigorúan magánvélemény) szellemi kapacitását.

Mégmás:
Ugyanazon a honlapon találtam az év ajánlatát:
A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Vodafone Rt. együttműködési megállapodásának köszönhetően mostantól sokkal kedvezőbb percdíjakon telefonálhatnak szimpatizánsaink!
Mondom én, hogy a Jobbik korszerű tudással és szemléletmóddal stafírozza ki a házasságot!