Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/01/15

Itt kettővel lejjebb feltétlenül tessenek rákattintani a Comment-re, Kinga nagyon érdekes kommentárt fűzött a blogok USA béli "betiltásával" kapcsolatos törvényhez.
Nekem kissé furcsa, én nagyon ellene vagyok az olyan torvényeknek, amikről mindneki tudja, hogy senki sem fogja sem betartani sem számonkérni. Magyarországon ilyenek a türelmi zónáról, vagy éppen a pit-bullokról szóló térvények. Mindenki szarik rájuk. De akkor meg minek?
De tényleg: minek az emberek életét olyan törvényekkel keseríteni amikről nem is várják el, hogy betartsák őket? amikről a születésük pilanatában tudja mindenki, hogy baromság?

(van egyébként egy elméletem arról a világméretű összeesküvésről ami ilyen törvények létrehozásával biztosítja, hogy a rengeteg feleslegesen kiképzett, állástalan jogásznak jusson némi feladat, de ezt most inkább hagyjuk)

1 Comments:

  • At 2:36 de., Blogger Kinga said…

    Brunnhilde, blogoltam a dologrol, mert valami rejtelyes okbol tobben megkerestek a kerdessel. Lenyegeben kiegeszitettem azt, amit neked irtam, valamint irtam arrol, hogy a hiszteria egy teljesen felreertelmezett szituaciobol fakadt.

     

Megjegyzés küldése

<< Home