Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/01/15

:-) Szépjóestét!
Csak nemrég végeztem a vasárnapi dolgozómmal, mindjárt kezdek neki a tanulásnak.
Hogy ebből most mi lesz, az megjósolhatatlan. Az eddigi tanulási módszerem, miszerint 3-4 napra kávé-üzemmódra kapcsoltam és napi kétszer két óra alvással egész nap tanultam, nos, az most aligha fog menni. Egyszerűen nem ihatok kávét. Arról, hogy az alvásnélküliséget hogy tolerálja majd a szívem, dunsztom sincs. Ha csak azt veszem alapul, hogy azt a munkát amit normális egészségi állapotomban három és fél óra alatt megcsináltam, nos, ezt a munkát ma közel öt órára sikerült széthúznom, mit ne mondjak, nem túl biztatóak a kilátásaim.
Mindenesetre van egy doboz méregdrága ginzengzselém és vettem egy doboz "brain power" teát is. Zöld tea, menta, csipkebogyó, hibiszkusz, eukaliptusz és naprafogó virág van benne. Csupa agystimuláló :-)) Na nem mintha lenne agyam amit stimulálni lehetne, de sohase lehet tudni.
Egyébként is, a placebo hatás is hatás, hátha beválik.

Más:
Tessenek ellátogatni Kingához, kiegészítette a blogok USA béli "betiltásáról" szóló kacsát vagy minek nevezzem. Érdemes kicsit elgondolkodni azon amit a törvényhozás és a való élet viszonyáról ír.

Most pedig mély levegőt veszek és fejest ugrok a Delphi könyvbe.
Tessenek nekem nagyon-nagyon-nagyon drukkolni.