Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/05/01

Telyószagú, ez nagyon-nagyon duúúúrva!!
(...) támadásoknak lesznek kitéve politikai meggyőződésük miatt. Épp ezért Társadalmi Önvédelmi Testületet hoznak létre, hogy jogi védelmet adjank azoknak, akiket politikai nézete miatt támadnak vagy háttérbe akarnak szorítani....
Ezt már a második forduló éjszakáján is pedzegette, agyrém, az ész megáll, miért csinálja, hát nem létezik, hogy ne venné észre, milyen rossz hatással van a társadalomra! Mi az, hogy "rendezett sorokban vonulnak vissza"?!! Basszus, hát háború van? Négy éve kezdte ezt a militáns dumát, egy darabig mézeskedett, próbált tetszeni a békességre vágyó kisembereknek, nyomta a kádárista szöveget, villáskulccsal fotóztatta magát, most meg kezdi előlről! Hát mégis, kit fenyeget ebben az országban bármiféle veszély a politikai nézetei miatt? Persze, vannak, akik már annyira elvakultak, hogy nekimennek egy aktivistának, azok neki fognak menni a munkatársuknak, a főnöküknek is, de mi az, hogy társadalmi szinten??
Öntse már le valaki egy vödör vízzel ezt az idióta forradalmárt, hát mit akar ez itt, hát észre vehetné már, hogy őmiatta senkii sem akar forradalmat! Ami egyébként nem is forradalom lenne, csak holmi palotaforradalom, mondjuk ki, puccs.
Basszus, ez az ember egy mindenre elszánt palotaforradalmár, négy évig kormányozta az országunkat egy közönséges puccsista. Nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni, hogy így egyre kevesebben maradnak mellette - és sajnos egyre szélsőségesebbek.
Uhh,
megyek aludni, holnap munkanap.