Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/06/01

:-) Szépjóestét!!
Basszus, máma olyat láttam, hogy majdnem leestem a bringáról :-(
Jött velem szemben egy "kolléga", szemben, mondom VELEM SZEMBEN, elől villogott a piros macskaszem rajta. Tök feketében volt a pasi, megfordultam utána, hátul nem is volt rajta világítás.
Ember ennyire hülye nem lehet, basszameg!!
Előlre tenni a piros villogót, ehhez nem is tudom, minimum gyengeelméjűnek kell lenni!!
És nem csak azért, mert a KRESZ a járművek hátsó világításához írja elő a piros fényt, hanem azért mert úgy logikus!! Ha egy piros villogót látok, akkor arra számítok, hogy az illető velem egy irányban halad és nem arra, hogy pont szembejön velem. Arról nem beszélve, hogy aki szembejön, azt egyrészt én is látom, még ha át is jön az én sávomba, ki tudok térni előle, de aki hátulról jön és nem lát engem, az pont az én sávomban halad és jó esély van rá, hogy pont keresztülmenjen rajtam. Mondjuk, az legalább gyors halál. Az ilyen hülyének ennél jobbat nem kívánhatok, komolyan, szégyellek ilyet kimondani, de mindenkinek jobb, ha minél hamarabb túl van rajta.
Uhh.
Egy bringásnak meg, pláne ha éjjel is kinn kell lennie az utakon, ugyan legyen már pár száz forintja egy nyomorult láthatósági mellényre!! Abban még az elem sem tud kimerülni, de sokat segít abban, hogy egy sokat -és az esetek többségében megérdemelten- szidott autóst megkíméljünk a lelkiismeretfurdalástól. Én a rendőrség helyében tartanék egy akciót, amiben ingyen láthatósági mellényeket osztogatnék a bringásoknak - ha már maguktól nincs annyi eszük, hogy vegyenek maguknak.

1 Comments:

  • At 9:39 de., Anonymous Névtelen said…

    Kicsit OFF leszek:

    Én a magam részéről előnyösebbnek tartom a fényvisszaverő mellény megnevezést, mint ezt az esetlen műszót. De ez csak az én heppem.

    ON

     

Megjegyzés küldése

<< Home