Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/05/24

:-) Szépjóestét!
Csak kínomban vigyorgok, az eső belemosott az aszfaltba, egyetlen hatalmas, cafattá ázott, zsírosan fénylő paca vagyok csak.
Az agyam is hasonló állapotban van, ha ma volt is valami önálló gondolatom, azt a felázott kutyaszarral, szétmálló csikkekkel, a nagyvárosi korommal és egyéb szmötyivel együtt belemosta az eső a csatornába.
Arra van csak agyi kapacitásom, hogy kicsit reparáljam a sablonomat és végre kilinkeljek két számomra kedves oldalt.
Az egyik a Punxnotdead Miklós által szerkesztett SZABAD NET. Kis időutazás, eleven történelemóra, velünk élő múlt, hiánypótló kiadvány, csupa hülye közhely jön a nyelvemre ha ezt az oldalt olvasom. Úgyhogy szuperlatívuszok helyett csak annyit mondanék hogy jó és szükséges az oldal, köszönet érte a szerkesztőnek.
A másik egy régi kedvencem. A zen-taxi egy időben nem nagyon írt, de most úgy tűnik, újra indul, hát legyen utasa.

1 Comments:

  • At 10:21 du., Anonymous Névtelen said…

    csókolomcsókolom. a szabad netet egyszer már láttam, de elfáradtam az olvasásában. nem tudok jól sokat olvasni képernyőn, pontosabban felületesebb és kapkodóbb vagyok így. ez van.
    köszönöm az ajánlást. igyekszem - bár még próbafutáson van a taxi és javarészt az elmúlt 3 évet töltöm fel. most. jövő hétfőig kész akarok lenni vele, ha a jósiten(nőm) is úgy akarja.

     

Megjegyzés küldése

<< Home