Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/06/02

:-) Szépjónapot!
:-(
Most döbbentem rá, hogy gyakorlatilag már egy hete fázom. Dermedt vagyok, felváltva vacogok vagy borzongok. Ha véletlenül mégse fázom, ha melegem van, akkor ájuldozok. Ez mondjuk a héten egyszer fordult elő, az Operában. Ott, a III. emelet speciális mikroklímájában ez a 'normális', tehát nem kell aggódnom, ez még nem a klimax. Viszont roppant fárasztó állandóan cidrizni, a nyakam is megmerevedett a gubbasztástól. Ezért most úgy döntöttem, hogy nyár eleje ide, naptár oda, becsukom az ablakot és kicsit begyújtok. Egyszerűen bekapcsolom a fűtést, le van ejtve a június.
Tavaly egyébként ugyanilyen hideg volt június elején, amig élek, nem felejtem el; nyáron kabátban és pulóverben mentem matekszigorlatra. Ennek is már egy éve és még mindig milyen élénken él bennem. Hiába, no, kopok, öregszem, fel kell készülnöm rá, hogy a kellemetlenségek tartósabb nyomot hagynak a fáradó anyagban.

3 Comments:

  • At 8:13 du., Anonymous Névtelen said…

    Ne izgasd magad, én ilyenkor mindig fűtök!! :)))
    (ez nem függ össze a klimaxszal, csak az időjárással!! ;')))

     
  • At 11:31 du., Anonymous Névtelen said…

    Abban a korban vagy, amikor fiatalítanod kellene magad, nem öregíteni.

     
  • At 1:06 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Tudod, öregítem magam vagy nem, az idő az a dimenzió, amiből csak előre lehet menekülni.
    Egyébként nincs semmi baj, nem keresgélek se ráncokat se ősz hajszálakat, egyszerűen csak betegnek érzem magam. Most, konkrétan, egy pár napig.

     

Megjegyzés küldése

<< Home