Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/06/19

:-) Szépjóreggelt!
:-/
apró bosszúságok:
1. a barátném reggel írt egy sms-t hogy nagyon melege van és elmenne valami jó kis légkondicionált moziba.
2. az egy hete vásárolt papucsomban elengedett a talpbélés. Megint ugyanabba a csapdába másztam bele, amibe már jópárszor: bemegyek a drága cipőboltba, veszek egy pár jó cipőt és egy hét múlva elenged a talpblélése. A drága és jó cipőboltokban ugyanis az a divat, hogy feltépik a talpbélést hogy alá ragaszthassák a lopásgátló mágneses fóliát. Ez a kis kellemetlenség így hirtelen 759 Ft-omba került, ennyiért vettem az utamba eső első drogériában pillanatragsztót. A kellemetlen orcapirulást már meg sem említem, roppant égő ugyanis, ha az ember papucsából hátul 10 centire kilóg a talpbélés és 20 méterenként meg kell állnia, hogy valanmennyire helyreigazítsa.
3. a céges postafiókomból 86 db spamot töröltem ki. Mindenféle földi jót, sokmilliós nyereményt, olcsó potencianövelőt, szoftvert, soha nem látott szépségű lányokat kínálnak bennük. És állítólag van a cégnél spam-szűrő. Mi lenne, ha nem lenne?
És még csak hétfő reggel fél kilenc van.

2 Comments:

  • At 10:42 de., Anonymous Névtelen said…

    az se jó, ha van spamszűrés, hidd el. nekem nem egy levelem lett a tvnet áldozata, ami nem voolt spam, de ő annak vélte - és érdekes mód a chello rendre spammernek nézi az ÖSSZES tvnetes ügyfelet és globalice tiltja őket.
    egy ideje nem szűrik a mailokat tcvnetnél, így legalább elvileg minden beérkezik hozzám - de tényleg, micsoda para már, hogy vajon minden mailt megkapsz? honnan tudod? :)

     
  • At 8:46 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    hát, nem nagoyn szoktam emiatt aggódni. Igaz, én magáncélból már olyan keveset levelezek, hogy szinte nem is. A hivatalos cuccokat meg utánkövetni szoktam.
    Van nékem elegendő félnivalóm, eszem ágában sincs még amiatt rettegni, hogy a spamszűrő átengedi-e a szerelmesleveleimet.
    :-)

     

Megjegyzés küldése

<< Home