Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/08/14

:-) Szépjóestét!
Az ész megáll és döbbenetében nem tudja hogy sírjon vagy nevessen vagy inkább megrettenjen: Castro "friss" fényképeit fotosoppal állították elő. Én eddig azt hittem, hogy ilyesmit csak filmekben és regényekben lehet megcsinálni, de nem, itt a való élet, tessék, lehet elborzadni.



Más
A Miniszterelnöki Hivatal idén is nagyszabású koncerttel ünnepli meg a születésnapomat. Az Örömkoncerten Lajkó Félix és vendégei - Brasnyó Antal, Kurina Ferenc, Bizják Gábor, Michael Babinchak, Dresch Mihály, Marko Markovic, Boban Markovic, Rúzsa Magdolna lépnek fel.
Az idei születésnapom a délszláv zenei kultúra jegyében telik tehát.
Mondjuk, Markovic-ék eléggé a lakodalmas zene felé hajlanak, de legalább magas technikai tudással kezelik a hangszereiket és nem használnak se szintetizátort se dobgépet.
Aki ráér, jöjjön el :-))
(virágot ne hozzon senki!)

Mégmás
nyertem két jegyet a United 93 premier előtti bemutatójára, holnap (kedd) este fél nyolcra. Egyik barátnőm délutános, másik határidős munkában fuldoklik, a szekszi bokszolóorrú jelöltem vizsgázik, olyan is volt aki nem válaszolt az SMS-re.
Akit érdekel a film, jelentkezzen itt kommentben, vagy írjon egy e-mailt.

4 Comments:

  • At 12:49 de., Blogger Kinga said…

    Brunnhilde, en azert varnek ezzel a foto-hamisitassal. Amit egyebkent en elvileg jatszva el tudok kepzelni az adott korulmenyek kozott, de a posztod nyoman korulneztem egy picit a blogoszferaban es a hivatalos hirugynoksegek hazatajan; a blogoszferaban kizarolag a ReichWing bloggerek posztolnak errol, ezen belul is elsosorban a Miamiban es kornyeken elo kubai emigransok; a hivatalos mediaban egyelore meg (nalunk hetfo delutan 5 ora van) egyetlen tiszteletremelto es megbizhato forrast nem talaltam. Pedig ha biztos lenne a dolog, fokent a nem regi Adnan Hajj-botrannyal kapcsolatban, gondolom, errol harsogna a vilagsajto...
    Mondom: minden elkepzelheto, de egyelore meg nem mernem azt allitani, hogy ez tortent (annal is inkabb, mert nem egy, hanem tobb foto is megjelent a labadozo Castro-rol, koztuk nehanyon Hugo Chavez-zel lathato.)
    Vagyis ezzel varjunk meg...

     
  • At 9:38 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Igen, láttam azokat a képeket is. Azon azért jóval leamortizáltabbnak néz ki, ezért is hiszem el, hogy az újságos képek hamisítványok.
    Elég nagy különbséget látok aközött, hogy egy buzgómócsing fotós akarja látványosabbnak feltüntetni a psztítást (és megengedem, a másik fél gonoszságát) mint amikor egy egész országot akarnak átejteni.

     
  • At 2:09 du., Blogger Kinga said…

    Persze, en nem is ezt mondom, csak azt, hogy azert nem biztos, hogy minden igaz, amit a kubai emigransok irnak... :D (Bar afelol semmi ketsegem, hogy gozerovel retusaljak a Castro kepeket allamilag.)

     
  • At 5:24 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ennyire szeretnének "rásegíteni" a rendszer bukására?
    azért Amerika már megtanulhatta volna, hogy a lélektani hadviselés kétélű.

     

Megjegyzés küldése

<< Home