Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/10/31

Tegnap elvittem az indexem, hogy lezárják benne a hiányzó féléveket. A kisasszony átlapozta, mondta rendben. Kérdem, mikorra lesz kész, mikor jöhetek érte. Csak úgy félvállról vetette oda hogy nem kell bemennem, ők ezt egyenesen átküldik a diplomáztatási osztályra, majd csak a záróvizsga után kapom meg.
Azt hittem, elájulok, majdnem kicsúszott a számon hogy én nem akarok záróvizsgát, egyáltalán, soha többé semmilyen vizsgát nem akarok már, csak pöcsételjék le és adják vissza.
Aztán mégsem mondtam semmit.
Otthon még tartott az ijedtség, letöltöttem hát a záróvizsga tételeket.
Az van, hogy az A sor nem is olyan vészes, abból még készülés nélkül is tudnék kettesre vizsgázni. A B sor már húzósabb, sőt, az objektumorientált programozás és a 4GL nem volt az erős oldalam, iszonyatosan megszenvedtem velük.
Úgyhogy nem tudom, jelenleg őrlődök.
A legszívesebben hagynám az egészet a francba, az életemen úgysem változtat már a diploma, az már el van baszva rontva véglegesen.
Viszont az indexem nagyon szeretném visszakapni, egyrészt mert életem legjobban sikerült fényképét ragasztotam bele amiből nincs másik, másrészt pedig, azért tényleg nagyon jó nézni a rengeteg jegyet benne - majdnem minden második jegy jeles, sok a négyes és a hármas, csak az utóbbi időben kerültek bele kettesek.