Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/02/25

:-) Szépjóestét!

"... arra senki nem számított, hogy most kezdenek el árnyékbokszolni Kádár János szellemével (...) Látszólag ez egy álprobléma mondjuk az egészségügyi helyzethez és a reformok hatásaihoz képest, azonban nem árt, ha elgondolkodnak ezen a szocialisták. Annál is inkább ideje volt már ennek, mert ezt már 1989-ben meg kellett volna ejteni..." írja kisvárosi kolléga.


Más:
Magamról annyit, hogy délután megint hullára dolgoztam magam és alig várom már, hogy végre csak egy állásom legyen. Illetve hát egy fél. De az elmúlt 25 év után ez nagyon rám fér. Voltak olyan évek, amikor a napi műszak után még a második 8 órát is végigmaszekoltam, volt olyan, hogy a fél évre szóló munkaszerződésemben napi 11, azaz heti 77 órányi munka szerepelt - több mint másfél évet húztam le ott. Aztán pár évnyi délelőtt főiskola este takarítás, három éve meg napközben iroda, este takarítás.
Még három napot kell kibírnom és ennek vége, legalább fél évig csak esténként fogok néhány órát dolgozni. Napközben a diplomázásra készülök persze, de az eddigiekhez képest ez valóságos szanatórium lesz nekem.
Jajj.
alig várom.