Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/02/17

:-) Szépjóestét!
A mai nap nehéz fizikai munkával telt, közben hallgattam a Bartók rádiót, a Jenufa című operát közvetítették a MET-ből. Érdekes, hihetetlenül nehezen emészthető zene.
Nem tudok róla írni mert teljesen ki van pucolva az agyam, pontosabban annyira zsong benne a diplomamunkám, hogy semmi másra nem tudok koncentrálni.
illetve hát egy dologra még, azt most ki akarom magamból adni és majd csak a nyár végén elővenni újra.

Az van, hogy úgy tudtam, hogy a késői diplomázás miatt valami 40.000 ft pótdíjat kell fizetnem. Nem vágna földhöz az összeg, tegnap akartam is kérni csekket a befizetéshez de közölték velem, hogy ez már nem él, nem kell befizetnem a pénzt.
Én meg olyan HüPi vagyok, hogy ha valamit nem kell másnak odaadnom akkor annak majdnem annyira örülök, mintha kapnék mondjuk pont 40.000 Ft-ot.
Ezt az ajándék pénzt mindneképpen jól akarom elkölteni, arra gondoltam, hogy a legjobb lenne ha (diplomázás után természetesen, tehát majd valamikor a nyár végén) befizetnék egy nyelvtanfolyamra.
igen, de milyenre?
No, hát ennek eldöntéséhez tettem ki egy kérdőívet.
(Tudom, még a multkori szavazás eredményét sem tettem közzé. Le van mentve, csak éppen *.jpg fájlt kéne belőle csinálnom és feltenni valami képtárba, onnan belinkelni. Meg lesz az is, ígérem.)

Hanem, ma jól elfáradtam. De semmi nyafogás, nem kimerült vagyok, hanem csak jólesően fáradt.
Ez így rendben is van, szerintem.

frissítés:
hehe, megtaláltam a nap, sőt, talán a hét egyetlen értelmes cikkét:
"Aki hetente legalább háromszor szunyókál a délutáni órákban, 37 százalékkal csökkenti az esélyét annak, hogy szívinfarktus okozza a halálát" [origo]
Wow, már csak két hét és lesz legalább fél évem, amikor ezt majd megengedhetem magamnak.