Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/02/21

:-) Szépjóestét!
Hehe, a versenyszellem :-))
Reggelente néha meg szokott előzni egy iszonyatosan nagy seggű csaj. De tényleg, nekem is óriási hátsóm van, de ennek a nőnek még az enyémnél is kétszer vastagabbak a combjai és a feneke is húsosabb.
Nos, ez a nő reggelente hHuussSSsssh!!! úgy szokott előzni a bringával, mintha állnék. Pedig hát nem, munkába menet azért elég rendesen szoktam taposni. Ha megelőz mindig rettenetesen ideges leszek, hogy a fenébe csinálja, akkora mint egy muraközi, az ember azt hinné, hogy ha kicsit siet a busz után már asztmásan szuszog. Erre mindenféle előítéletet megcáfolva megy, mint a golyó.
Szóval mindig vérig bosszant és amikor elsuhan mellettem akkor belelépek én is és ráragadok a hátsó villogójára. Visszaelőzni még soha nem tudtam, de egyre jobban rá tudok tapadni, szóval ami késik, nem múlik :-))
Hanem, ma közvetlenül előttem ment egy pasas. Az én szélesfenekű vetélytársam elhúzott mellettem és ha már, akkor ugyanazzal a svunggal megelőzte a pasast is. A fickó csak nézett utána, azt is meglepte, hogy az a terjedelmes hátsó micsoda erőt képes kifejteni és milyen gyorsan távolodik tőle. Én ugye ilyenkor mindig belehúzok, ma is, és mivel utól akartam érni a vetélytársam, meg kellett előznöm a pasit nekem is. Az szegény izzadt, lihegett, tekert rettenetesen, de vagy nem volt több sebesség a bringáján, vagy nem tudta használni, látszott a lába mozgásán, hogy szinte üresben tekert, alig haladt valamit. Már legalábbis hozzám képest, aki teljes erőből próbáltam lehagyni a saját frusztrációm. Szóval elszáguldottam a pasi meleltt mint a szél, csak a szemem sarkából láttam, mennyire megdöbbent azon, hogy 10 másodperc alatt két iszonyatosan nagy seggű nő is beelőzte. Én rögtön kaptam egy piros lámpát, ott utolért, láttam rajta, hogy komolyan nekikdurálta magát és készült rá hogy elébem vágjon, de esélye sem volt, szinte állva otthagytam.
Hát így történt, hogy ma 30 perc alatt beértem. igaz, csorgott a hátamon a víz.
Viszont nagyon jólesett, olyan jó kedvem lett, hogy még bent sem tudták elrontani. Elkövettek pedig mindent, tiszta bolondok háza volt ma az irodában. Szívatnak minket, hogy egész pontos legyek.
Még egy hét, és megszabadulok egy időre.
Már alig várom hogy végre elkezdhessem a diplomaírást.

3 Comments:

  • At 10:37 de., Blogger AZH - photographer in said…

    :-)) Így van ez, a világon mindenhol. Néha az az érzésem, hogy a bicajsáv a nemek harcának a színtere. Annak az egyenlőtlen harcnak, amit én gyenge - és bölcs - férfiként réges-régen feladtam. Mivel nem írom ki a hátamra az önkényes alárendeltségem, ezért állandó célpontja vagyok a konokul tekerő "gyengébb" nemnek. A legkeskenyebb szakaszon előznek, a lejtő végén vágnak eléd.

    Egyszer azért én is betartottam... Rozsdás bringámon, kecske a köszörűkövön pozícióban gurultam a belvárosban. A közlekedési lámpánál három skandináv walkűr várta a zöldet. Autó alig járt, ezért nyugodt tempóval elkarikáztam mellettük. Félperc múlva a pulykavörös "boly" elsüvített mellettem. A következő pirosnál megismétlődött a jelenet. De, hogy én mit hallottam a harmadik pirosnál...
    :-))

    Üdv, Zsoltson

     
  • At 9:16 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) Jó hely lehet az a Svédország, ha a benszülöttek nem mennek át a piroson :-)
    Itt (a pesti oldalon legalábbis) nicnsenek lejtők, úgyhogy sajnos nem tudok hol a pasik elé vágni. Lejtőnek felfelé meg ugye az én egy tehénerős meghajtású bringám nem bíírná szuflával.

    (A köszörűkövön nem a majom szokott ülni?)

     
  • At 8:43 de., Blogger AZH - photographer in said…

    "A köszörűkövön nem a majom szokott ülni?"

    De. Csakhát itt nincsenek majmok... Ezért a kecskére esett a választásom, amikor valakit "fel kellett ültetnem" a drótszamárra. (Szóba jöhetett volna még a jegesmedve és a rozsomák) :-))))

    Zs

    U. I. Apropó "mondások": mi szokott úgy csinálni/menni, mint a vöcsök? Mert ha a goggle-t megkérdezem, akkor kiderül, hogy szinte mindenre alkalmazható az összehasonlítás... Hm...

     

Megjegyzés küldése

<< Home