Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/03/15

Húdemérgesvagyokbasszameg!!
nem viccelek, remeg az orrcimpám, majd szétvet a méreg, a kurva életbe!!
Hát igen, tessék, lehet röhögni az operettország operettprimadonnáin.
Basszameg, hú de kurva mókás az, hogy életem első Rocky filmjét akartam ma este megnézni és nem tudok elmenni moziba mert az úton amerre mennem kéne most éppen könnygázt lődöznek. Ez legalább olyan vicces, mint amikor a vígjátékban kövér ember fingik egyet a vacsoraasztalnál. Hehehe, akkor is mindenki félrehúzza az orrát, jajdemókás!
Az is milyen jópofa, hogy a kutyámat nem tudom kivinni sétálni mert idáig hallatszik a durrogás és ha bármi pukkan, az ebet nem lehet kihúzni a számítógépasztal alól! Hahahaha, majdnem olyan jó, mint amikor Mr Bean hasra esik, bruhhaha, már be is hugyoztam a röhögéstől.
Az is a hét vicce, hogy basszákszájba a jó kurva anyjukat, hogy a jövő héten megint az én nyomorult adófillérjeimből kell majd újrarakni pár száz négyzetméter járdát, hihihi, hát ez tényleg viccesebb mint amikor Eddie Murphy elcsúszik egy taknyos papírzsebkendőn és csúszás közben elhagyja a gatyáját is, hehehehe.
Az isten rohasztaná szét azt a szájbabaszott tévét amiért mindent vagy csak olyan viccesen vagy csak olyan nyálasan és patetikusan közvetít!

Nno.
Empátia pedig nem volt nem van és nem lesz, arról szó se essék. Patetizmus van meg nyálzás, műkönnyek vannak meg taknyos orrok, peremier plánban, a folyt.köv. felirat alatt kimerevítve.
Uhh.
főzök egy teát.




najó, ezen azért tényleg jót lehet röhögni.

18 Comments:

  • At 8:38 du., Blogger Kinga said…

    Juj, Brunnhilde, nyugi.

    Eloszor is: nem vesztesz sokat, ha a Rocky-t nem latod. (Bar steadman szerint az ujat erdemes, meg talan az elsot.) :D

    Aztan: maaaaa ne is haragudj, egy honapja errol dormog az egesz otthoni orszag, marmint, hogy jajajaj, mi lesz itten marcius 15-en. Vagyis hat egy icipicit azert lehetett sejteni, hogy itten nem lesz tanacsos mozijegyet venni mara. Amikor en kerdeztem, hogy neked mi a velemenyed (arrol, hogy a kicsit is elorelatok elhagytak ezt a viccest fovarost), akkor azt irtad, hogy aaaa, nincs panik, az emberek bekesen piknikeznek. En mashogy hallottam, de gondoltam, hat legyen. Most meg ugye, hogy megsem piknik, te duhongsz. Szoval csak azt akartam volna irni, hogy ha megsem hagyod el azt a varost (sot: orszagot), ahol neha tevet egetnek, neha zsidokat vernek ossze, neha korozott bunozo neonacit szonokoltatnak, szoval ha te ugy dontesz, hogy ezek utan te eppen aznap akarod fizikai es kulturalis szuksegleteidet kielegiteni, raadasul ugy, hogy szerinted csak piknikeznek az emberek, nem lesz itten semmi... haaaaat, szoval.... mar ne is haragudj, de en ezen csak nevetgelek. Te olyan normalis, ket labon allo no vagy, teljesseggel hihetetlen nekem, hogy beleestel ebbe a "jajaj, de tragikus" csapdaba.

    Tenyleg.

    Szoval elhiszem, hogy frusztralt vagy, meg minden, de hat azt allitani, hogy jezus, ez meg hogy az istenbe' tortent... Ennyi naivitast ne engedj meg magadnak, sztem.

    Hidd el, jobbat tennel (tettel volna) magadnak, ha szepen leulsz egy karosszekbe, meghallgatod az egyik kedvenc operadat, vagy mittudomen, olvasol a kedvenc konyvedbol, mert ezek azok, amik igazan fontosak most -- ami ebbol megmarad, az holnap is megmarad, semmirol sem maradsz le, csak megtakaritasz magadnak egy ilyen duhrohamot... sztem.

     
  • At 9:23 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Kinga, nem erről van szó, pusztán csak arról, hogy nem hinném, hogy ami most történik az a szórakoztatóipar csúcsa lenne.
    Egyébként meg persze, mindenki (én is) sejtette hogy ez fog történni. A normális emberek ma élvezték a napot, a langyos levegőt és a rügyező fákat és mint írtam, "kerülik az ünnepségeket és a zavargások lehetséges helyszíneit." Ha már ide születtünk, mert kétezer idióta miatt mégsem lehet minden ünnep előtt vidékre utazni vagy 10 millió magyar emigránssal megterhelni a világot.
    Én tényleg semmi vicceset nem találok abban, hogy pár száz idióta bármikor szétverhet egy várost és akadályozhat abban, hogy csak úgy gondoljak egyet és elinduljak itthonról - mondjuk épp moziba.
    És igenis, kikérem magamnak hogy kiröhögjenk csak azért mert nem engedem át városom, az én városom, érted? és az országom, az én országom! a hőbörgőknek.

    És tegyük fel, ha mindnyájan elmegyünk innen akik még normálisak vagyunk, mégis mit gondolsz, ki a fasz fogja majd a most kitüntetett Parti Nagy verseit olvasni?? Megmondom neked, senki, mert nem lesz senki, aki majd kiadja és nem lesz senki, aki majd megvegye.

     
  • At 9:41 du., Blogger Kinga said…

    Dehat senki nem ver szet semmit... hoborognek, holnapra elmulik... Meg egy nyamvadt sugarutat sem tudnak folgyujtani... :D

    Hat, akkor csak tuzesen, tuzesen, es ne engedj a 21-bol, Brunnhilde! En szurkolok neked... Vegre egy kis akcio...

     
  • At 9:45 du., Anonymous Névtelen said…

    Délután még Kinga milyen nevetős kedvében volt, a végén már én szégyelltem magam, hogy rászóltam, nem annyira nevetséges. Egyébként én itt lakok a Deáknál. Tényleg nem vicces. Nekem nem. De nem is pánikolok.Igaz, nevetni se tudok úgy, ahogy ő.:((

     
  • At 9:52 du., Anonymous Névtelen said…

    Ajánlom Kingának Orbán Ottó versét, a Dán királyi Főszámvevő...-t.
    Talán nagyobb empátiával nézi majd az itthoniakat.

     
  • At 9:54 du., Blogger Kinga said…

    Nevtelen, gondolom te vagy a Florance...

    Egyebkent meg a kedvem egy csoppet sem romlott, sot :D

    Peldaul az is jokedvre derit, hogy itten ilyen alig-egy-picit-tuldramatizalt dolgokat lehet olvasni, hogyaszondja: par szaz idiota, es hogy akkor majd ettol nem lesz sem Parti Nagy. Ez volt a het vicce :D (Mellekesen a prozajat is erdemes, nem csak a verseit...) Meg mindig aszondom, elo azzal az operaval es konyvvel, es leszarni. Kiveve persze, ha azonositjuk az orszagot a "par szaz idiotaval", akik - Brunnhilde szerint - itten hatalmat atvesznek, Parti Nagyon eltakaritanak, es 10 millio embert szamuznek...

     
  • At 9:57 du., Blogger Kinga said…

    Kedves Nevtelen-Florance,

    Latod, ez volt a mai nap elso hasznalhato otlete, ami toled jott (marmint ahol en talalkoztam veled, azaz itten es A vajszinun), marmint, hogy olvassak. Ezt is fogom tenni. Latod, csak-csak beugrik szep lassan, amirol beszelek... Helyes. Mar nem keltem fol ma hiaba.

     
  • At 10:05 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Kinga, félreértettelek volna amikor azt írtad, hogy "hogy ha megsem hagyod el azt a varost (sot: orszagot), ahol neha tevet egetnek, neha zsidokat vernek ossze, neha korozott bunozo neonacit szonokoltatnak..."?
    Ez számomra úgy hangzik mint egy felszólítás, hogy el kell innen húzni.

    Ismétlen, semmin nem csodálkozok, pusztán rosszul esik hogy mások kiröhögnek és úgy fogják fel ami itt történik mintha valami érzelgős háborús filmet vagy előre levajazott reality show-t néznének a tévében.

     
  • At 10:25 du., Anonymous Névtelen said…

    drágáim!

    az előbb jöttem haza a gyárból (Deák tér) és tényleg nem vicces, sőt igazán sajnálom az ott lakó embereket... sőt sajnálom a kolléganőt, aki taxit hívott majd várt 25 percet, mert a diszpécser folyton visszadobta a rendelést...

    de tudjátok mi a valóban ijesztő?
    nem ám az a néhány 100 vagy 1000 akik most ott emberkednek a téren, hanem azok akik délután a nyáj biztonságában, egy mikrofon mögül adtak bátorságot az esti műsorhoz
    és senki nem ment oda hozzájuk, hogy jól tarkón vágja őket, _senki_!

    hát basszus igaza van Brünnhildének! az ő pénze (meg az enyém) az ő ideje (meg az enyém) az ő szabadsága (meg persze az enyém) és az ő biztonság érzete amivel ezek a fasztarisznyák szórakoznak...

    nna!

     
  • At 10:27 du., Anonymous Névtelen said…

    bocs a fasztarisznyáért, kicsúszott és leütöttem :(

    a Rocky legújabb pedig igenis jó!

     
  • At 10:39 du., Blogger Kinga said…

    Bezony, Brunnhilde, el koll huzni a picsaba. Hogy kinek mit jelent ez az "el koll huzni a picsaba", azaz pontosabban a picsa, azt dontse el ki-ki maga (ha meg aktualis lenne, azt irtam volna, hogy kiki maga, o biztosan sokat tudna errol meselni, mindegy, elterek magamtol itten a nagy izgiben). Csak igy lehet elni. Elhuzni a picsaba.

    Mas: a fasztarisznya pedig naggggggyon jo. Na tessek, meg egy ok, amiert erdemes volt ma folkelnem, ujabb magyar szot tanultam (a picsaban).

    Ja, es a Rocky (ha jo), akkor becsszora holnap is, sot, horribile dictu! ket honap mulva is jo lesz. Mint ahogy szegeny Parti Nagy is -- aki mar sztem kisse itten tul van emlegetve, de hat micsinajjon a jo magyar ember: vagy emleget, vagy busong.

     
  • At 1:19 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az a baj Kinga, hogy most nem az a helyzet van, amikor következmények nélkül el lehet húzni. Nyilván ezt is túlzásnak fogod érezni, de itt most éppen azon megy a pankráció, hogy az országunk egy be- és visszafogadó hely lesz-e vagy pont fordítva, egy kirekesztő.
    Vannak pár százan, ezren, netán tízezren akik szerint itt nincs helye se zsidóknak, se cigányoknak, se kínaiaknak, se olyanoknak akik elveik, szexuális beállítottságuk, bármilyük miatt is "eretneknek" számítanak a teremtésben vagy a társadalomban.
    Aztán vannak akik úgy gondolják hogy nagy a világ, van benne hely bőven, elférünk, ha van közös találkozási pontunk (nyelv, vallás, kultúra, hobbi, idnetitás, egy adósávba esés, bármi) akkor azon a ponton érintkezünk, egyébként meg mindenki azt csinál ami neki jólesik.
    A két csoport közé be van szorulva egy csomó ember akinek halvány lila gőze sincs semmiről csak rendet szeretne maga körül, muskátlis erkéyleket, biztos keresetet, vasárnap is nyitva tartó közérteket és kivilágított utcákat.
    És igen, tudom hogy utálni fogsz meg patetikusnak gondolni, de -én is csak néhány hete kezdek rájönni- azon folyik a harc, hogy kiknek az ízléséhez igazodjon ez a legszélesebb, a középső réteg.
    Nekem alapelvem, hgoy minden társadalomnak együtt kell tudni élnie a saját szélsőségeseivel mert azok mindig voltak és mindig lesznek.
    ha most innen azok, akik befogadóak, nyitottak, akik hagyják a másikat kedve szerint élni elhúznak a picsába, akkor bizony azok maradnak itt akik megszabni akarják hogy milyen vallásod legyen, milyen könyveket olvassál, kivel szexelhess és milyen nyelven álmodj. És igen, a többség hozzájuk fog igazodni és attól a pillanattól kezdve nem lesz jó visszatérni ide. És igen, attól kezdve jóval nehezebb lesz kiadót és olvasót találni az őrült versekhez és a gonzó újságcikkekhez. Attól kezdve nem lesz majd olyan, hogy hát most ott akarok élni pár évet, aztán majd visszajövök, vagy nem, ki tudja még, majd eldől. Attól kezdve a kapu csak egy irányba lesz nyitva. És megint téma lesz majd, hogy ki milyen származású, vallású, identitású, a sorból kilógók pedig majd megtanulják álcázni magukat vagy ha nem, kénytelenek érted, kénytelenek lesznek elmenni. Az pedig már nem ugyanaz, mint amikor valaki gondol egyet és odébb megy néhány határral.
    Hát ezért nem lehet mindenkinek elhúzni innen.
    Addig kell csak kibírni, amig az erőviszonyok eldőlnek és a nagy többség rájön, hogy jobb neki, ha nem akar mindenki a maga képére formálni, a maga vallására téríteni, a maga zászlaja alá toborozni, a maga sablonjaiba belekényszeríteni.
    Én is be vagyok tőle gyulladva, de bizony az van, hogy éppen most billeg a mérleg nyelve.
    Lehet hányingert kapni a petetizmusomtól, de bizony az van, hogy most nekünk csak drukkolni vagy ellendrukkolni lehet. Esetleg tudomást nem venni, persze, az is belefér. De kiröhögni, hát az nagyon rosszul esik és majdnem olyan, mintha valaki ellendrukkolna.

     
  • At 1:21 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    ja, és egy kis plusz arról, hogy milyen az, amikor egy operettből valóságsó lesz:
    http://kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=10285
    "Miután a magyarellenes aljarezsim mindent tönkretesz, elpusztít, hogy párhuzamosan idegenek számára tegye otthonossá hazánkat, nem rossz hír, hogy tüntetéseink eredményeképpen visszaeshet a turizmus.

    Ez rövid távon elhanyagolható kár ahhoz képest, hogy a diktatúra továbbélése esetén lassan teljesen kipusztulunk. Tegyünk tehát meg mindent, hogy gyurcsány bukásáig ne legyen vonzó turisztikai célpont Magyarország"

     
  • At 7:08 du., Anonymous Névtelen said…

    LÁTOD BRÜNNHILDE! EZÉRT VAGY NEKEM FONTOS! KLASSZ! ÉS JÓ,HOGY VAGY! És kösz, hogy elmagyaráztad Kingának, amit én nem tudtam, mert megszégyenített, és rossz kedvem lett tőle, még én váltam komikussá...

     
  • At 10:51 du., Blogger Kinga said…

    Kedves Nevtelen---

    Nem tom, ki vagy, de ha ugy erzed, en megszegyenitettelek, akkor unnepelyesen bocsanatot kerek; semmi szandekomban nem allt - igazabol nem is igazan erdekel, hogy ki van a kommentek mogott, sokkal inkabb az, hogy MIT ir. En arra szoktam reagalni, nem pedig a KI-re. Vagyis semmi, de semmi szemelyeskedesre nem volt intenciom.

    Brunnhildet pedig en is nagyon szeretem olvasni, ezt tudja is, meg akkor is, ha neha nem ertunk egyet valamiben, es ha neha folmegy a pumpa.

    Udv

    Kinga (en nevesitem itten is magam, biztos, ami biztos)

     
  • At 2:30 du., Blogger Salasso said…

    Brünnhildének sajnos igaza van. Nem az a baj, hogy néhány ember nem ért egyet a rezsimmel, sőt még az sem baj, hogy vannak szélsőségek, ez egy demokrácia természetes velejárója. Az a baj, hogy ha az ember a Hősök terénél lakik, mint pl. én, akkor előbb-utóbb elege lesz, a nemzeti ünnepen szépen fogja magát és elutazik vidékre, és inkább lemond arról, hogy nyilvánosan ünnepelje Kossuthot, Széchenyit, Batthyányt, mert nincs kedve pár száz tesztoszterontól pörgő tinédzser meg elmegyógyintézetből szalajtott "ősmagyar" vadbarom miatt szívni a fogát meg a könnygázt, aztán meg ha hazaér, szentségelhet napokig, hogy felgyújtották a kukáját, és hogy felszedték a díszburkolatot, amit a VI. kerületi önkormányzatnak kell majd megcsináltatnia, a mi pénzünkön. Ez egy vicc. Ezek aztán hazafiak vazz. Mi lenne, ha az előállított nagy magyar hősök egy kis közmunkával vezetnék le a bennük felgyülemlett energiát, van a városban elég kátyú, lapátot a kezükbe, oszt' irány a posztszocialista építőtábor.
    Amúgy meg van abban valami diszkrét báj, amikor egy ellenzéki politikus az állami rendőrség által biztosított rendezvényen arról beszél, hogy itten nincsen demokrácia meg szólásszabadság, el vagyunk nyomva testületileg. El lehetne menni egy kicsit tanulmányútra, mondjuk Bolíviába vagy Türkmenisztánba, talán akkor kicsit árnyaltabb képet kapnának róla, mi az a politikai elnyomás. Sajnos ebben az országban nincs olyan politikai kultúra, és nem volt idő olyan demokratikus érzék kifejlődésére a szélesebb néptömegekben, hogy a többség képes legyen józan és nyugodt maradni, ha politikáról van szó. Nem az a lényeg, hogy hányan vannak egy-egy rendezvényen, még az sem fontos, hogy hányan gyújtogatnak kukát; még az oly nagy demokratikus hagyományokkal rendelkező Franciaországban is van erre példa. Inkább az a lényeg, hogy már nem merek hangosan politikáról beszélgetni a villamoson, mert tartok a kellemetlen helyzetektől. Az a baj, hogy hülyén érzem magam, amikor napilapot vásárolok, és az eladó szemében látom, hogy ő éppen a "másik" táborhoz tartozónak vallja magát, és amikor látja, hogy melyik lapot választom, nem köszön vissza. Ezek apróságok, de az ördög a részletekben van, abban, hogy az emberek tudatába az utóbbi években sikerült olyan mélyen beépíteni a politikai megosztottságot, hogy ez lassan a mindennapi életre is kihat, és ilyen agyrém akciókban éri el a tetőfokát. És az a szörnyű, hogy ha próbálok pártatlan és semleges maradni, néha akkor is rámsütik az "ellenség" bélyeget, nem látványosan, de érezhetően. Egy demokráciára érett társadalom nem befolyásolható és hiszterizálható ilyen mélységig; normális esetben van politikai identitás, hovatartozás, de egyébként szomszédok vagyunk, köszönünk, felismerjük a közös érdekeket, mert enélkül nem lehet létezni. Nekünk ez valahogy nem megy, és ez ijesztő. Ijesztőbb, mint Csirke Pista MIÉP nagygyűlése.

     
  • At 2:40 du., Anonymous Névtelen said…

    Bizony. Hogy már van bolt, ahova nem. Hogy akkor fodrászt, másikat,hogy újságot nem itt, hanem amott,hogy kéne egy másik vízszerelő - ez a baj. És ez csak nő, dagad, terjed.
    Esz, rág, rohaszt.
    És ennek egyesek örülnek.

     
  • At 10:19 du., Blogger Salasso said…

    "Miután a magyarellenes aljarezsim mindent tönkretesz, elpusztít, hogy párhuzamosan idegenek számára tegye otthonossá hazánkat, nem rossz hír, hogy tüntetéseink eredményeképpen visszaeshet a turizmus."

    Ezek azt hiszik, hogy a GDP-t a Jézuska hozza, vagy mi a phaszom?? Azért ez durva.

     

Megjegyzés küldése

<< Home