Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/03/21

:-) Szépjóreggelt!
Jajjnekem, végem van, meghódítottak, elolvadtam, nem bírok ellenállni!
Olaszos neve ellenére (Da Marco) echte német a lelkem, de talán pont ez a látszólagos ellentmondás olyan imádnivaló benne!! Kivül roppanósan kemény, belül omlós, és az illata, hmm, nyamm, azonnal összefutott a számban a nyál ahogy megéreztem! Nem is akartam ellenállni, gyere velem mondtam neki és betettem a kosaramba.
Steinofen Focaccia, Knoblauch und Basilikum.
igen, egy teljes kiörlésű lisztből sütött fokhagymás-bazsalikomos kenyérről beszélek. Illetve hát csak félig van megsütve, itthon még be kell tenni a 200 fokos lerbe. 25 dekás lepényforma, már a felét megettem és most nézem, kerülgetem, próbálom visszatartani magam de legbelül már tudom, hogy elvesztem - beteszem a mási felét is hamm!! bekapom.
Estére pedig nekiesek a gúglinak és keresek valami hasonló receptet mert szép dolog ugyan a szerelem első harapásra (sőt, első szippantásra!), de az ilyen messziről hozott, fóliás-védőgázas cuccok baromi drágák ahhoz, hogy én itt reggeli gyanánt felét belemorzsoljam a klaviatúrába.