Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/04/13

kiegészítés lent!

:-) Szépnyárijóreggelt!
Merthogy igen, jelentem, a nyár elkezdődött!!
Hogy ezt honnan tudom?
Hát onnan, hogy a Duna parton megjelentek az első fütyihimbálók.
Azon tűnödök hogy mennyit kapnék azért, ha egyszer egy ilyentől megkérdzeném, hogy én is húzhatok-e rajta néhányat és ha megengedi, akkor kivenném a zsebemből a szabóollót és NYISSZZ!!! CSATTT!! POTTTYYY!!! azt a bizonyos testrészt máris a halak élvezhetnék tovább.
Mindjárt nem lenne mivel ijesztgetni, undorítani, felháborítani, megröhögtetni kora délelőtt a parton kocogó vagy kutyát sétáltató nőket.


kiegészítés:
Ezt csak azért érdemes elolvasni hogy világos legyen, miért írtam itt fent azt, amit.

4 Comments:

  • At 11:08 de., Anonymous Névtelen said…

    Ez azért elég beteges bejegyzés lett, nem? :-) Elég lenne a fütyihimbálókat kiröhögni, ennyi az egész.

    Ennyi erővel én elég sok nőnek elég sok testrészét levághatnám. De ha ilyet mondanék, biztosan betegesnek tartanának. Szóval csak óvatosan azzal a vagdosással. Ez embercsonkítás, és mint ilyen szavakban sem poénos.

     
  • At 11:36 de., Blogger Salasso said…

    Nem érdemes ezen felhúzni magad, Brünnhilde. Ezek szerencsétlen, beteg figurák, ki kell röhögni őket, ez a legjobb védekezés. De ez a levágós dolog... vazz, még a gondolat is fájt... Meg szerintem a halak se lennének elragadtatva a menütől, ha már itt tartunk :P
    Gondolom, csak az önkormányzat osztályvezetőjénél tett látogatás miatti stressz hívta elő belőled az agressziót ma reggel :) Remélem, minden rendben megy majd.

     
  • At 1:17 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Naná, valahol nekem is ki kell élnem a frusztrációmat.
    Amúgy persze hogy nem bántanám, eszem ágában sincs még egyszer fogdába kerülni.
    Egyébként nem magam miatt írtam, mert én -már- tényleg kiröhögöm az ilyet. De sajnos vannak nők, elég sokan, akiket nagyon komoly traumaként ér egy ilyen. Arról nem beszélve, hogy gyereklányokat is gyakran ér ilyen atrocitás.
    És arról pláne nem beszélve, hogy nekem nagoyn konkrétan van tapasztalatom arról, amikor valaki nem csak himbálni akar.
    Kaptárlakónak meg csak annyit mondok, hogy attól, hogy én kipakolom a csöcseim a férfiaknak még nem fordul meg a fejükben, hogy jaj most mi lesz, el tud-e futni vagy megerőszakolják.
    A nők viszont ha meglátnak egy ilyet, soha nem tudhatják, hogy mennyire komoly, hogy csak himbál kicsit aztán megnyugszik vagy esetleg követi és le is teperi valahol.
    És azért van abban különbség, hogy valakinek azért emelkedik meg a vérnyomása mert a látványtól megjön az étvágya és nem tud enni, vagy azért, mert fél.

     
  • At 4:22 du., Blogger Salasso said…

    Most már értem... és teljesen igazad van.

     

Megjegyzés küldése

<< Home