Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/07/20

uhh.
Kilélegez ... be .... ki ....
A szifon még mindig szivárog. Azt hiszem, beleszakítottam egy menetet de nem biztos és nincs is már kedvem tűnődni rajta.
Ki kell ugyanis találnom, hogy mit mit vegyek fel estére.
na nem azt kell kitalálnom, hogy a sárga kis spagettipántosomba vagy a rózsaszín félvállasbab menjek-e, nem, ennél sokkal prózaibb a probléma.
I. variáció: farmer halászgatya ujjatlan trikóval. Előnye, hogy szellős.
II. variáció: ugyanaz a halászgatya hosszú ujjú trikóval. Előnye, hogy nem fog felégni a karom és az izzadtságot is jobban szívja.
III. variáció: fogom magam, egy lepedőt és a varrógépet és a sivatagi klímára tekintettel összeütök egy burnuszt. Az szellős is és az izzadtságot is szívja.
Hát ilyen gondok foglalkoztatnak mostanában. Ami biztos, az a pamutbugyi, a széles pántos pamutmelltartó és a saru.
Egyéb kiegészítőként még tűnődök egy összecsukható lavóron. Szerintem tök kellemes lenne betenni a szék alá és koncert közben jeges vízben áztatni a lábam.

3 Comments:

  • At 8:45 du., Anonymous Névtelen said…

    Az összecsukható lavór még megoldható valahogy, de hogy szerzel bele jeges vizet?? A megoldás érdekel! 8)

     
  • At 1:05 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-D
    A kérdés fogós, de nem ért váratlanul :-))
    Bizony, vittem magammal két kis üveg fagyasztott ásványvizet.
    A kupakot levetették, de a jeges vizet bevihettem. Egyébként a mosdókban meglepően kellemes, hűvös víz folyt, akár onnan is lehetett volna vizet venni. Hidegebb volt, mint az, amit osztogattak. A legszívesebben beleálltam volna a WC-be és magamra húzom a vizet, annyira vágytam egy kis hűvösségre abban a katlanban.

     
  • At 1:07 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ja, az mondjuk igaz, hogy mire a koncert elkezdődött, az én jeges vizeimnek nyoma sem maradt. Addigra már a negyedik adományvizet ittam, plusz egy doboz sört, de az még langyosabb volt mint a napon érlelt ásványvíz.

     

Megjegyzés küldése

<< Home