Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/10/27

:-) Szépjóestét!
Nno, hát újabb csalódás ért máma; a Boci levegőbuborékos keserűcsokija még csak meg sem közelíti azt a minőséget, amit az ember a Bocitól elvárna. A keserű csoki az legyen inkább keserű mint édes és olvadjon el a szájban, akkor lehet egy pici vanillia illata. Végül hagyjon az ízlelőbimbókon kellemesen kesernyés, egzotikus ízt ami arra ösztönöz, hogy még egy kockát letörjek és a nyelvem hegyére téve lassan olvasztgassam.
Ezzel szemben ennek a habosított csokinak kristálvanillin íze van és majdnem olyan édes, mint a kadbörri tejcsoki. Szóval nem finom, legalábis nekem nagyon nem ízlik. Egyetlen jó tulajdonsága van csak, mégpedig a nyelvre téve és kicsit ott tartva hamar olvad. De nem krémesen, hanem nyúlósan, szóval ez sem az alapos kikeverés miatt van, hanem mert nyilván nincs benne elég kakaóvaj. Szóval felejtős, nem éri meg a plussz kalóriákat. Ez annál is nagyobb csalódás, mert a sima Boci keserűcsoki viszont kifejezetten jó - már legalábis az árához képest, mert ugye tudok én venni tíz deka keserűcsokit kétezer forintért is, tíz évben egyszer.

3 Comments:

  • At 9:15 de., Anonymous Névtelen said…

    Azért az mekkora marketingtrükk, hogy vegyél pénzért levegőt!

     
  • At 10:32 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem, mert a súlya az ugyanúgy tíz deka. Inkább csak azt az illúziót adja, hogy két kockákt is megehetsz, mig a tömörből csak egyet. Már ugye ha számlálod a kalóriát. Tejcsokiban ettem már ilyet, az nem volt rossz, de atól ugye eleve azt várod, hogy édes legyen. Ennél nyilván az a baj, hogy a buborékosítás miatt több margarint tesznek bele, az vágja agyon. Szóval maradok a sima keserűcsokinál.

     
  • At 10:32 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Vissza az egész, megnéztem a papírt, igazad van, tényleg csak 74 gramm egy tábla.

     

Megjegyzés küldése

<< Home