Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/03/03

Elbocsátó szép ajándékcsomag

:-) Szépjóestét!
Nno, ha minden igaz, máma kitöltöttem életem utolsó vállalkozói számláját - mindjárt három hónapról. Igen nagyon szép összeg, mit ne mondjak, rettenetesen jól esett ilyen számlát kitölteni :-))))
Őszintén remélem, hogy volt főnököm nem veszíti el. Kicsit aggódok, mert a pasi iszonyú feledékeny, rendszeresen telefonál olyanok miatt, hogy nézzük meg, nincs-e az irodában/ügyfélszolgálaton/kutyaól mellett/portásfülkében/raktárban/stb a pénztárcája/szemüvege/útlevele/egy boritékban 10.000/40.000 forint/euró/dollár/svájci frank/stb. Nagyon remélem, hogy nem fogja elveszíteni a számlámat. Sajnos kénytelen voltam neki odaadni, mert a könyvelő csaj szabadságon van.
EGyébként roppant barátságosan váltunk el, azt is megígérte, hogy szerdán ír nekem egy ajánlólevelet. Én meg azt ígértem meg, hogy az üveg alján maradt kutyanyugtató feromont odaadom neki, hogy ki tudja próbálni a kutyáján. Mert hogy szegény lebetegedett a szombati nagy vihar után, nem tudott lábra állni és az orvos szerint nincs szervi baja. Nno.
Édes istenem, ha mindig ennyi energiám lenne az emberekre hangolódni!! De max. pár hétig bírom, aztán elfáradok, eltömődök, végül már sikítani szeretnék, ha meg kell hallgatnom valakit.
A gyanúm beigazolódott, a jövő hónapban teljesen felújítják az épületet. Nem csak festenek, de padlóburkolókat és bútort is cserélnek. Erre neki kevés lenne egy takarító, stb, stb.
Búcsúajándékként kaptam két hatalmas doboz bonbont. Az egyik egy teljes Merci szelekció, a másik egy óriási doboz Ferrero.
Nézegetem, nézegetem és határozottan örülök neki, hogy nem vagyok hajlamos arra, hogy egy ültő helyemben megegyek egy egész doboz bonbont.
Egyébként úgy döntöttem, hogy visszaadom a vállalkozóim.
Már csak a kísértések elkerülése végett is.
Mert a kísértés azért itt van bennem, hogy folytassam - tényleg nagyon jó volt nekem ez a felelősség- és kollégák nélküli, robotnak való, könnyű fizikai munka.

A nap kérdése: illendő lenne-é viszonoznom az ajándékot mondjuk egy tálca süteménnyel, vagy néhány, ebédidőben odaküldött pizzával?

10 Comments:

  • At 7:02 du., Anonymous Névtelen said…

    Bolond vagy?
    Talán ajánld fel,hogy néha benézel kicsit vécétpucolni!

     
  • At 8:07 du., Blogger phzs said…

    Nem.

     
  • At 11:57 du., Blogger VacskaMati said…

    Nem.

    Epp eleg elore adott viszonzas volt az a lelkiismeretes munka, amit vegeztel, hogy 10 ev utan is ujnak tunik a csap. En csak almodom egy ilyen takinenirol, pedig az en csapjaim meg csak 3 evesek...

    :)

     
  • At 12:12 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Oké, értettem!
    Vacskamati: üsd ki a kezéből a cillites flakont - vagy titokban hígitsd fel legalább 10x-esre. De a legjobb, ha ecetet öntesz bele. Tömény vízkőöldót csak WC-be és piszoárba szabad spriccelni, minden olyan helyen, ahol króm (csap), zománc (kád), cement és mész (csempék közötti fuga, márvány, mészkő, stb) van, ott nem szabad tömény savat használni, mert a felület helyrehozhatatlanul sérül.

     
  • At 8:35 de., Anonymous Névtelen said…

    szerintem se! egy nagy túróst!

    illetve pizzát néha küldhetsz, de csak olyankor amikor próbaidőszak miatt a büfére fanyalodnék ;-)

     
  • At 9:13 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az mikor van?
    És milyet szeretsz?

     
  • At 6:52 du., Anonymous Névtelen said…

    Lfszt a seggükbe + felejtsd el őket!

    Blogica

     
  • At 11:58 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-DD Blogica, ezt akár én is írhattam volna :-DD

     
  • At 12:29 de., Blogger VacskaMati said…

    Hat pont ez az, Brunnhilde, nincs neki a keziben sose:))) Csapnak talan cifes, de mindenkeppen vizes ronggyal fut neki. Pedig cseppes szegeny csap, egykaros, csopogunk ra, mikor elzarjuk.

    A csap toveben osszeallo mutyit mivel szedned le?

     
  • At 9:57 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Önts a tövébe egy pici ecetet és hagyd állni 10-15 percig. Vagy egy nagyon erősen felhígított vízkőoldót, de csak vékony sugárban, csak a lepedékre. hatóidőt mindenképpen kell neki adni, mielőtt súrolni kezded. Én egyébként egy Duocit nevű tisztítószert használok a csapokra:
    itt van

     

Megjegyzés küldése

<< Home