Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/03/10

Megint éjfél,

hogy a fene vinné el!
Ma kicsit szereltem (volna) a számítógépem.
Cirka másfél kiló port benyeltem, a mindenféle zsinórokkal és kábelekkel kis híján sikerült megfojtanom magam, két körmöm letört, mire lepattintottam az oldallapot és az egyik leejtett csavarba sikerült beletérdepelnem, aminek következtében a bal térdem közepén egy kábé fél centiméter átmérőjű, padlizsánlila színű lyuk keletkezett. Jah, és a rengeteg port meglátva ijedtemben elszaladtam a tecckóba és vettem egy fél literes kis kézi poroltót. A fene sem gondolta volna, hogy ennyi porcica meg pókháló fel tud gyűlni egy gép belsejében, hát ez kész tűzveszély. Meg aztán pihentem is kicsit, eléggé elrongyolódtak ma az idegeim.
Merthogy a linuksz a drága nem ismeri fel a DVD írót. Azt látja, hogy új hardver van, meg is kérdi, hogy akarom-e beállítani, mondom neki igen. Ennyiben maradunk, kicsit gondolkodik, aztán eltűnik a párbeszédablak.
Hát ezért mentem én el máma egy mini kis tűzoltókészüléket vásárolni, hogy fel ne robbanjak.
Nno.

És még azt nem is mondtam, hogy arra jutottm, hogy Gyurcsánynak tényleg le kéne mondania. Jöjjön aminek jönnie kell, Orbánék fél év múlva úgyis elkezdik az egészségügy és a társadalombiztosítás privatizálását, tőlük elfogadják majd. Én meg legalább elszórakozom azon, hogy milyen logikai csavarokkal fogják megmagyarázni, hogy mostantól miért igen,a mi addig nem, és hogy miért jó nekünk, ha minden orvoslátogatásnál fizetünk 600 ft egészségügyi hozzájárulást.
Hehe.
Mit bánom én, csak essünk már túl rajta!