Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/08/17

Bringa nélkül

nem tudom, mi lesz velem. Egyszerűen elveszitem a mozgási szabadságom, reggel rohannom kell a buszhoz, délután rohannom kell a buszhoz, ha bárhova megyek buszjegyet kell venni, hát nem is tudom, előre ráz a hideg.
Feljelentést nem is tettem, több mint négy éves volt a bringa, fogalmam sincs, hol lehet a számlája. Anélkül meg azt mondja a rendőr, hogy bárki állithatja, hogy volt egy biciklije, akár neki is. Mármint az ügyeletes rendőrnek, akivel beszéltem. Volt hát, azon csinálták őt is, azért lett ilyen faszkalap. Egyébként is, esély nincs a megtalálására, aztán meg, ha lezárják az ügyet, megint úgy járok majd, hogy nem kapom meg a levelet oszt' bilincsben megint visznek be, hogy közöljék velem.
A belem kifordul ettől az országtól, komolyan.
Annak a geciládának meg amelyik elkötötte, a keze száradjon le, jobbat most nem tudok. Ő nyilván kapott egy ezrest, én meg most félhavi fizetésemből vehetek egy új bringát. Arról nem beszélve, hogy Grane is jobb sorsot érdemelt volna, mint feldarabolva, illegálisan felvásárolt fémhulladékként csatornarácsokkal és vasúti sinekkel együtt beolvadni.
Nyugodjon békében, életem első jó kerékpárja volt.

Címkék: , ,

5 Comments:

  • At 9:42 du., Anonymous Névtelen said…

    Próbáld + a vatera.hu-n. Hátha.
    k

     
  • At 4:12 de., Blogger Kinga said…

    Juj, nem tudtam, mi az a Grane, ennyit az en biciklis-kulturamrol :( Hat, minden reszvetem, komolyan. Az ilyen nagyon ki tudja kesziteni az embert, es tudom (meg mindenki, aki olvas), hogy mennyire sokat es mindenhova hasznaltad...

    Telleg a kurvaeletbe.

     
  • At 8:28 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-DD
    Kinga, Grane Brünnhilde lovának a neve. Táltos paripa, a felhők fölött szárnyal vele a valkür.
    Ez a bringa megérdemelte azt a nevet. A negyedik bringám volt, de az első akit Grane-nak lehetett nevezni :-(((

     
  • At 7:00 du., Blogger Kinga said…

    [onkiegeszites]

    ... ennyit az en biciklis- es opera-kulturamrol :(

    De a tellegakurvaeletbe, az marad tovabbra is.

     
  • At 4:06 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ez nem az alapmúveltség része, a több mint 14 órányi zenés darabban talán kétszer emlitik meg a nevét. Én is csak onnan tudom, mert érintett vagyok :-(((

     

Megjegyzés küldése

<< Home